Ciobanul român Vlad Petru dă în judecată Uniunea Europeană
Un cioban român dă în judecată UE. Sunt un om simplu, cu numele de Vlad Petru. M-am născut ţăran şi ţăran voi muri VIDEO

Un grup de fermieri din ţări ca Germania, Italia, Franţa sau Portugalia a intentat un proces la Curtea Europeană, acuzând Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene că nu acţionează adecvat împotriva schimbărilor climatice. Acestui grup i s-a alăturat şi ciobanul român Vlad Petru din Alba.

Puterea gândului
Fairy Bale
Andru Nenciu Fairy Bale
Singuri la dreapta
Marian SULTĂNOIU Singuri la dreapta
Video
TOP Gândul
Românii au devenit a doua minoritate în Marea Britanie
Românii au devenit a doua minoritate în Marea Britanie

Biroul Naţional de Statistică din Marea Britanie anunţă că numărul de români care trăiesc în această ţară a crescut cu 25% în 2017, faţă de anul precedent, ajungând la 411.000 de persoane.

Știri
Politică
Ioana Bran, ministrul Sportului îşi susţine partidul pe Facebook.
Ioana Bran, ministrul Sportului îşi susţine partidul pe Facebook. Mă alătur colegilor în lupta cu cei care vor să ne destabilizeze. Tinerii din PSD ştiu că pot reuşi doar prin muncă

Ioana Bran, care a devenit ministru al Sportului în cabinetul Dăncilă la doar 31 de ani, a transmis un mesaj de susţinere pentru PSD, prin intermediul reţelei de socializare Facebook. „Mă alătur colegilor în lupta cu cei care vor să ne destabilizeze”, a scris Bran.

Internațional
Financiar
Sănătate
Magazin
Sport

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.