Publicat

26

iulie

2017

18:20

894

vizualizări

Americanii de la Ford, profit incredibil într-un singur trimestru

Ford Motor a raportat, miercuri, un profit peste aşteptări, de peste două miliarde de dolari, în al doilea trimestru din 2017, datorită ratei scăzute a taxelor, dar şi vânzărilor crescute de autocamionete în Statele Unite, relatează Reuters.

Americanii de la Ford, profit incredibil într-un singur trimestru

Ford Motor a raportat, miercuri, un profit peste aşteptări, de peste două miliarde de dolari, în al doilea trimestru din 2017, datorită ratei scăzute a taxelor, dar şi vânzărilor crescute de autocamionete în Statele Unite, relatează Reuters.Compania a raportat un profit net în al doilea trimestru de 2,04 miliarde de dolari sau 51 de cenţi per acţiune, de la sub două miliarde de dolari sau 49 de cenţi per acţiune.

Venitul trimestrial a crescut la 39,9 miliarde de dolari, de la 39,5 miliarde de dolari.

Vânzările globale ale Ford au scăzut, ajungând la 43.000 de maşini, în al doilea trimestru, 8.000 dintre acestea fiind pe piaţa din Statele Unite.

Ford a anunţat că se aşteaptă ca veniturile ajustate per acţiune să crească cu 1,65-1,85 dolari, peste media de 1,51 dolari anticipată de Wall Street.

Bob Shanks, directorul financiar al Ford, a anunţat că profitul înainte de taxe va fi mai mic de 9 miliarde de dolari, după un record de 10,4 miliarde de dolari în 2016. Acţiunile companiei au scăzut cu 25 de cenţi sau cu 2,3%, ajungând la 11,02 dolari.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Reacţia total neaşteptată a Garbinei Muguruza după ce a UMILIT-O pe Simona Halep. Ce a declarat

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info