no author
Claudiu Giurgea
194 vizualizări 1 mai 2017

Parcări laterale perfecte în derapaj controlat cu întoarceri la 180 de grade, slalom printre jaloane, tandemuri de 5 maşini, dar şi multe alte elemente spectaculoase executate de Sorin Ene, Călin Ciortan, Radu Văduva, Radu Moise, Traian Buse, Cătălin Trifan, Ilarion Grigorici şi Gabi Imre au fost aplaudate la scenă deschisă de public.

Organizat în parteneriat cu Asociaţia Litoral Delta Dunării şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, Drift Games este un nou concept pus în scenă de Romanian Drift Community.

„Drift Games by the Sea, aşa cum s-a numit evenimentul deoarece s-a consumat la malul mării, a fost unul pilot, iar cu siguranţă, îl vom dezvolta deoarece intenţionăm să îl introducem inclusiv în interiorul etapelor de campionat, atunci când timpul ne permite acest lucru. Ne bucurăm că foarte mulţi turişti au ales să îşi petreacă ziua de duminică împreună cu noi”, a declarat Andrei Balica, preşedintele Romanian Drift Community, care a mai anunţat că driftul se va întoarce la malul mării pe 5-6 august cu o etapă de campionat.

Până atunci, sezonul continuă în week-end-ul care urmează, pe 6-7 mai, în Piaţa Constituţiei din Capitală, cu Drift Grand Prix, iar pe 13-14 mai este programată prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria).

FOTO şi VIDEO: Radio Constanţa

Citește și: