Versiunea Beta

Afacerile din industria auto, 10% din PIB în 2010

Afacerile din industria auto, 10% din PIB în 2010

AVANS

Afacerile din industria auto vor ajunge în acest an la 10% din Produsul Intern Brut al României, estimat la aproximativ 120 miliarde euro, faţă de 6% anul trecut, a declarat marţi preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile şi România (ACAROM), Constantin Stroe. El a adăugat, potrivit Mediafax, că anul trecut valoarea industriei auto din România s-a ridicat la 8,1 miliarde euro, din care 2,6 miliarde euro a reprezentat producţia de automobile, iar restul, sectorul componentelor auto. Referitor la piaţa de automobile, Stroe a arătat că, în cel mai optimist scenariu, vânzările vor atinge în acest an 90% din nivelul întregistrat în 2009.


 

 

3 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 VERSACE 23.11.2010 23:02

Telefon Versace V9 dual SIM: camera 1.3Mpx, senzor de miscare, ecran protector de cristal rezistent la zgarieturi, nou in cutie cu accesorii (incarcator, handsfree, cablu de date, husa de piele). Suporta card memorie 8Gb, functie blacklist, functie robot telefonic, lanterna, baterie 2000mAh minim 4 zile cu vorbit. Orice retea, pret 370 RON, tel 0721921257 http://telefoane.co.uk [Nokia 8800 N97 E71 E72 6700]

 
#2 un roman 24.11.2010 08:40

Marind taxa de prima inmatriculare pentru masinile aduse din occident ,v-ati facut gresit calcule,romanul inscrie masina in Bulgaria si statul roman o ia din nou in mana .Protejand patura bogata a tarii, zilnic ruinati saracii care devin tot mai saraci.Unul care are bani mai putini si aduce o masina de munca voi il casapiti cu aceste taxe,bancile la fel . O sa muncesca p u l e a in tara voastra a celor bogati , a noastra nu mai este de mult.

 
#3 nicu 24.11.2010 12:15

LV7 este soluţia 2 în 1 a nevoilor dvs.! LV7 vă oferă oportunitatea de a vă bucura atât de serviciile oferite de NECC Telecom, cât şi de economiile şi câştigurile în bani.

De fapt, LV7 vă poate aduce bani şi servicii gratuite în fiecare lună! Este foarte simplu: sistemul flexibil de recomandări LV7 realizează toate acestea pentru dvs. din momentul în care deveniţi membru. Puteti să vă alăturaţi în calitate de client sau partener, în funcţie de nevoile dvs. Tot ce trebuie să faceti este să înscrieţi pe cei recomandaţi. Pe lângă servicii, vi se oferă şi planuri de marketing eficiente, consultanţă şi training.

Pentru inscriere : NPATRASCU1.LV7Global.com
Descarcati brosura pentru detalii http://www.microdigital.ro/files/brosuralv7.pdf

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Reacţie fermă a lui Ion Ţirac: "Trebuie interzise!" Afaceristul român cere intervenţia autorităţilor pentru a stopa un flagel