Publicat

23

noiembrie

2010

20:11

24

vizualizări

Afacerile din industria auto, 10% din PIB în 2010

Afacerile din industria auto, 10% din PIB în 2010

Afacerile din industria auto vor ajunge în acest an la 10% din Produsul Intern Brut al României, estimat la aproximativ 120 miliarde euro, faţă de 6% anul trecut, a declarat marţi preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile şi România (ACAROM), Constantin Stroe. El a adăugat, potrivit Mediafax, că anul trecut valoarea industriei auto din România s-a ridicat la 8,1 miliarde euro, din care 2,6 miliarde euro a reprezentat producţia de automobile, iar restul, sectorul componentelor auto. Referitor la piaţa de automobile, Stroe a arătat că, în cel mai optimist scenariu, vânzările vor atinge în acest an 90% din nivelul întregistrat în 2009.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
În ce direcţie circulă autobuzul? 80% dintre copii ştiu răspunsul! Testul de logică care îi frustrează pe adulţi. Care e varianta corectă

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info