2208 vizualizări 22 sep 2017

„Deschidem un street food park care va fi deschis zilnic, pe toată perioada anului, în care vom avea 20 de vendori. Proiectul e parte a grupului de restaurante din Bucureşti, MGC. Nu închiriem spaţii, ci le administrăm noi pe toate. Vor fi specialităţi de bază de fructe de mare, burgeri, mâncare chinezească, clătite şi multe alte specialităţi”, a spus Paul Nicolau, proprietarul Wahaka Street Food Park.

Antreprenorul Paul Nicolau speră la vânzări totale de circa 100.000 de euro pe lună cu Wahaka Street Food Pak. Parcul de restaurante se întinde pe suprafaţă de circa 2.000 metri pătraţi şi este acum în curs de amenajare, urmând să fie deschis pe 28 septembrie 2017.
 
„Noi am tot participat la tot felul de festivaluri şi am vazut că există o deschidere mare a publicului către street food şi am luat decizia de a deschide un street food park, de a găti în faţă oamenilor. Targetul nostru în ceea ce priveşte vânzările este de 100.000 de euro pe lună. O să fie şi o piaţă de peşte în interior, iar pe timpul iernii Taverna Racilor se mută în interior, în hala, pe conceptul: Omul vede peştele viu, eu îl gătesc imediat şi i-l aduc pe farfurie”, a spus Paul Nicolau.
 
CITEŞTE PE ZIARUL FINANCIAR CE RESTAURANTE VOR FI PREZENTE ÎN NOUL FOOD PARC DIN BUCUREŞTI

Citește și: