Publicat

1

iulie

2010

20:12

68

vizualizări

Deţinuţii, hrăniţi mai bine decât copiii instituţionalizaţi

Deţinuţii, hrăniţi mai bine decât copiii instituţionalizaţi

Ordonanţa de Urgenţă 55/2010 reduce cu 20 la sută sumele alocate pentru hrana copiilor instituţionalizaţi, a persoanelor cu handicap şi a vârstnicilor instituţionalizaţi, însă exceptează de la această diminuare bugetul pentru hrana persoanelor private de libertate. Actul normativ prevede că reducerile de cheltuieli bugetare se vor realiza în trimestrele trei şi patru din acest an. În acest sens, şaptezeci de organizaţii din întreaga ţară cer premierului, într-o scrisoare deschisă, să fie exceptate de la reducerea cu 20 la sută cheltuielile pentru hrană în cazul persoanelor din instituţiile publice de asistenţă socială, la fel cum s-a decis în cazul celor aflaţi în detenţie. (Mediafax)

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
MOMENTE DE GROAZĂ în România, cu un tânăr de 24 de ani: ”Zi-le să se oprească, mi-e rău!” Apoi, S-A PRĂBUŞIT! Ce s-a întâmplat mai departe NU VEZI NICI ÎN FILME!

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info