Publicat

4

aprilie

2014

10:36

12819

vizualizări

Petrom a ieftinit carburanţii

OMV Petrom a ieftinit carburanţii, începând cu 4 aprilie, ora 00.00.

Petrom a ieftinit carburanţii

OMV Petrom a ieftinit carburanţii, începând cu 4 aprilie, ora 00.00.

Astfel, preţul unui litru de benzină este mai mic cu 5 bani, iar cel al unuia de motorină, cu 7 bani. Scăderea vine la doar două zile după ce carburanţii s-au scumpit cu 41 de bani pe litru, ca urmare a introducerii accizei suplimentare de 7 eurocenţi, potrivit economica.net.

Petrom a ieftinit în această noapte benzina cu 5 bani pe litru şi motorina cu 7 bani pe litru, la doar trei zile după ce carburanţii s-au scumpit cu 41 de bani pe litru, ca urmare a introducerii accizei suplimentare pe carburanţi, de 7 cenţi.

Companiile petroliere stabilesc preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile internaţionale ale produselor petroliere, de cursul de schimb, de nivelul fiscalităţii dar şi de condiţiile de pe piaţă.

Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 500 de staţii. Principalii concurenţi sunt Rompetrol, Lukoil, Mol şi Eni (Agip). Petrom este controlată de compania austriacă OMV.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Reacţie FĂRĂ PRECEDENT a premierului Slovaciei. Scandalul capătă proporţii neaşteptate iniţial: acuzaţii incredibile la adresa Germaniei şi a Italiei

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info