Publicat

9

februarie

2011

15:48

36

vizualizări

Sfârşitul unui miliardar – a murit după 30 de ani în care a stat paralizat, orb, fără o ureche şi renegat de familie

Sfârşitul unui miliardar – a murit după 30 de ani în care a stat paralizat, orb, fără o ureche şi renegat de familie

A fost răpit, a rămas fără o ureche, a fost dezmoştenit şi din cauza unei supradoze a rămas paralizat pe viaţă. 30 de ani a trăit într-un infern care a luat sfârşit duminică. Aşa arată povestea cutremurătoare a moştenitorului uneia dintre cele mai bogate familiii din lume.

John Paul Getty al III-lea, unul dintre moştenitorii magnatului John Paul Getty, considerat în urmă cu 30 de ani cel mai bogat om din lume, este cel mai puternic exemplu al zicalei "săracii oameni bogaţi". Destinul familiei Getty a fost presărat cu numeroase drame şi conflicte care au distrus-o iremediabil. Cea mai şocantă este povestea lui John Paul Getty al III-lea, nepotul lui John Paul Getty, cel care a fondat un adevarat imperiu din afaceri cu petrol. Acesta a trăit de 30 de ani într-un scaun cu rotile, aproape orb, incapabil să vorbească, să se hrănească sau să se mişte în orice fel. Suferind şi înstrainat, Getty a murit duminică, în reşedinţa sa din Buckinghamshire, la 54 de ani.

Citeşte mai multe despre miliardarul John Paul Getty al III-lea pe www.businessmagazin.ro

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Asta le întrece pe toate! Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info