Cristina ANDREI
843 vizualizări 2 oct 2017

Haosul din Las Vegas s-a declanşat imediat după primele focuri de armă care au fost trase, în timpul concertului de muzică country din Las Vegas. Momentul exact a fost surprins într-un video al unuia dintre spectatori pe care se pot auzi zgomotele împuşcăturilor. 

Reprezentanţii Poliţiei din Las Vegas anunţă că cel puţin 20 de oameni au fost răniţi, iar mai mult de 100 au fost răniţi. Bărbatul ucis locuia în oraş, iar motivele pentru comiterea atacului nu sunt deocamdată cunoscute. Nu au fost folosite materiale explozibile, a transmis Joseph Lombardo, şeriful Departamentului de Poliţie din Las Vegas. 

Un martor a declarat că Jason Aldean, cântăreţ de muzică country, se afla aproape de finalul concertului atunci când au început focurile de armă. Kodiak Yazzi, de 36 de ani, a spus pentru AP că el şi iubita sa priveau prestaţia lui Aldean atunci când au auzit nişte sunete ce semănau cu artificii. Muzica s-a oprit temporar, iar apoi a început din nou până când s-au auzit alte împuşcături, iar artiştii au părăsit scena. Mii de oameni s-au grăbit să părăsească zona, iar focurile de armă au durat mai bine de cinci minute, a mai spus Yazzi, citat de The Guardian. 

 

Citește și: