no author
Anca Olteanu
453 vizualizări 5 mar 2017

Doar unul din patru clienţi potenţiali se declară pe deplin mulţumit de consilierea şi de atenţia oferită de consultanţii de vânzări a marilor jucători de pe piaţa telecom din România. „Clienţii au observat că majoritatea consultanţilor nu folosesc pronumele de politeţe în adresare, iar aproximativ 87% din ei nu i-au mulţumit clientului nici macăr o dată pe parcursul discuţiei”, potrivit studiului Mystery Shopping.

În ceea ce priveşte cursele cu taxiuri, în mai mult de 50% din cazuri taximetriştii au omis să întrebe care este ruta preferată spre destinaţie şi în mod frecvent aceştia nu au oferit restul corect. Mai mult, angajaţii unor companii de taximetrie oferă curse cu tarif prestabilit, fără pornirea aparatului de taxare, precizează studiul citat.

Unităţile de cazare de patru şi cinci stele de pe litoralul românesc au fost evaluate în cadru unui studiu de Mistery Shopping, iar rezultatele au arătat ca doar în 40% din cazurile analizate potenţialii clienţi au primit o ofertă concretă conform dorinţelor sale.

De asemenea, doar 37,5% din unităţile bancare analizate au fost interesate să ofere o simulare personalizată clientului şi aproape o treime dintre acestea nu au considerat că merită efortul de a lista graficul de rambursare sau că ar trebui să-i menţioneze clientului că această simulare are un caracter informativ şi că poate suferi fluctuaţii în funcţie de sumele înscrise pe actele doveditoare.

Citește și: