118979 vizualizări 9 mar 2016

 Elena Caragiu (78 de ani) a acordat un interviu în care a vorbit pe larg despre propria sa viaţă şi despre cunoscutul actor care a reuşit să aducă pe buzele românilor numeroase zâmbete în perioade nu foarte vesele.

"Credeam ca imi va fi mai usor cu timpul sa uit, dar din pacate e din ce in ce mai greu. Toma a fost un mesager al Universului care ne-a ajutat să rezistăm mizeriei comuniste prin râsul lui amar şi aciditatea din ironia lui. (...) Ma bucura de cate ori vad ca Toma este cunoscut si iubit de generatia tanara din diaspora. Sunt prietenă cu un cerc de romani tineri, majoritatea profesori, arhitecti, medici, toţi il adoră pe Toma si au CD-urile lui şi cartea mea, "O simplă Vizită", care se traduce acum in engleza si anul viitor in franceza", a recunoscut Elena Caragiu pentru feminis.

Vorbind despre importanţa marelui actor, fosta sa soţie consideră că autorităţile române nu îi apreciază geniul la adevărata sa valoare.

"Toma nu are măcar o stea pe Walk of Fame din Bucureşti? Cel mai iubit actor roman? Cum va explicati asta? Oare Caramitru si altii isi vad numai de interesele lor si au uitat de declaratiile de dragoste?", a adăugat aceasta.

În prezent, Elena Caragiu spune că a terminat de scris o carte şi lucrează pentru tema sa de doctorat.

Citește și: