Simona TUDORACHE
10157 vizualizări 13 iul 2017

1.Hidratarea ajută la obţinerea orgasmului.

Mulţi dintre noi cred că cea mai bună cale de a obţine un orgasm ţine de creşterea performanţei, dar acesta este un lucru total greşit. Corpul uman este alcătuit în mare parte din fluide. De fapt, greutatea corpului este reprezentată în proporţie de 60% din apă, ceea ce înseamnă că dacă eşti bine hidratat poţi ajunge mult mai repede la orgasm. Data viitoare, ai grijă, dacă nu te simţi satisfăcută în pat, nu îţi înviovăţi partenerul, consumă mai multă apă.

2. Sexul arde calorii

Dacă vrei să scapi de kilogramele în pus, dar nu te încântă ideea de a merge la sală, poţi alege sexul. Conform unor noi studii, o persoană poate arde peste 200 de calorii în timpul unui amor intens de 30 de minute.

3. Grecii fac cel mai mult sex

Dacă crezi că ţara cu populaţia cea mai mai mare deţine supremaţia în materie de sex, te înşeli. Potrivit unui sondaj realizat de Durex, grecii sunt cei care care se bucură cel mai mult de momentele petrecute în compania partenerului. Topul este completat de locuitorii din Brazilia, Polonia şi Rusia.

4. Oamenii şi delfinii au ceva în comun

În general, sexul este destinat reproducerii. Oamenii şi delfinii au însă o ţintă comună pentru care dau frâu pasiunii: plăcerea.

5. Dovleacul, afrodisiacul minune

Potrivit unui studiu realizat de specialiştii de la Centrul de Tratament şi Cercetare al mirosului şi gustului din Chicago, mirosul de dovleac poate creşte fluxul sanguin spre penis, ceea ce înseamnă că poate avea rol afrodisiac pentru un bărbat.  Acest lucru ar putea explica şi popularitatea Halloween-ului.

6. Sexul poate fi euforic

Endorfinele pe care le eliberăm atunci când facem sex ne pot genera o stare de euforie, asemănătoare cu cea pe care o resimt cei care consumă droguri.

7. Şi sărutul poate fi murdar

Sărutul şi sexul sunt cam la fel. Deşi nu suntem conştienţi de asta, chiar şi sărutul poate fi total neigienic. Potrivit unui studiu publicat în Microbiome, aproximativ 80 de milioane de bacterii sunt schimbate între parteneri în timpul unui sărut de 10 secunde.  Aşa că data viitoare poate ar fi cazul să ne răzumăm doar la o atingere pe obraz.

8. Ciclismul poate provoca disfuncţii erectile

Acest lucru este valabil, desigur, doar în cazul bărbaţilor. Se spune că presiunea exercitată de scaunul de bicicletă poate provoca disfuncţii erectile. Daca vreţi să preveniţi acest risc, poate că ar fi cazul să optaţi pentru un alt tip de antrenament.

 

Citește și: