Versiunea Beta

Alain Robert "Spiderman" vine la Bucureşti să escaladeze hotelul Intercontinental

de Laura Mitran

Alain Robert "Spiderman" vine la Bucureşti să escaladeze hotelul Intercontinental

Celebrul căţărător urban Alain Robert, supranumit "Spiderman", vine la Bucureşti, unde va escalada clădirea hotelului Intercontinental, fără a folosi sisteme de securitate, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 14.00.

Alain Robert (născut Robert Alain Philippe, pe 7 august 1962) este un celebru căţărător, pe stânci şi clădiri, din Franţa. Robert este cunoscut pentru escaladarea zgârie-norilor din toată lumea, dar şi a unor edificii ca turnul Eiffel şi turnul Montparnasse din Paris şi Opera de la Sydney. În total, a escaladat 85 de structuri gigantice din toată lumea, pe cele mai multe cu mâinile goale şi în pantofi de căţărat.


 

 

1 Comentariu [+] Adauga un comentariu

#1 Locuinte 11.10.2011 18:21

1000 Euro/Mp pt. potentialul Economic al Romaniei este exagerat de mult, in capitala Germaniei Berlin 1 camera costa 16.000 Euro, sau in S.U.A Washington D.C. pret de la 22.000$, in Dubai o camera costa 46.000 Euro (Lux), in zonele turistice si nu numai din Bulgaria cu foarte multe facilitati incepand cu pret de la 300-800 Euro/mp, constructii noi, apartamente mobilate si utilate, apartamente de lux:
imobiliarebulgaria.ro apartamentebulgaria.com cauta orice locatie Condo.com
Search:Washington DC si Sort by: Price (low to high)
in Romania pretul este cuprins intre 1.000-1.700 euro/mp (fara multe facilitati). Pretul corect pentru apartamentele din blocurile comuniste este de 200 Euro/mp (central)
cat-costa-un-apartament-in-bucuresti-preturi-imobiliare-2010-2012-720/

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
SURPRIZĂ! Oferta pe care Iranul i-a făcut-o României. Ce răspuns aşteaptă oficialii de la Teheran