Mădălina CHIŢU
Mădălina CHIŢU
3609 vizualizări 24 oct 2012

Acum trei ani, cinematografele găzduiau primul film românesc cu tema centrală Crăciunul. Comedia „Ho Ho Ho”, cu Ştefan Bănica şi Bogdan Iancu în rolurile principale a fost un succes de casă atât pe marele cât şi pe micul ecran, fapt care a încurajat casa de producţie MediaPro Pictures să realizeze o continuare. Din 23 noiembrie, lungmetrajul „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie” va putea fi urmărit pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

În regia lui Jesus del Cerro şi produs de Alma Bacula, comedia „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie” mizează pe o distribuţie de excepţie, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor.

Copilul-personaj central din acest film este interpretat cu mult talent de tânăra Patricia Posluşnic, secondată cu naturaleţe de tânarul actor David Petcu. Imaginea comediei este semnată de Viorel Sergovici, sunteul de Marius Stănescu, în timp ce scenografia îi aparţine lui Mihnea Mihăilescu.

 „Conceptul filmului de familie nu este îndeajuns de exploatat în România, şi odată cu lungmetrajul ‘Ho Ho Ho’ am realizat cât de doritor este publicul pentru acest tip de filme. Avem nişte actori fenomenali de toate vârstele şi cu ajutorul lor şi al echipei noastre de excepţie vom aduce publicului un film de Crăciun cu toate elementele necesare unei reţete de sucess: umor, emoţie şi un sentiment de speranţă”, declară Alma Bacula.

Pentru a construi o poveste cât mai emoţionantă şi mai atrăgătoare pentru public, Alma s-a întors către locul care a dat un nou sens cuvântului „film”, Hollywood, de unde a venit şi colaborarea cu tânărul scriitor Collin Jay Blair, cel care semnează scenariul comediei „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie”.

Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătula de viaţa fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  - singurul adult pe care îl cunoaşte, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găseasca pe cineva care să o ia de la orfelinat.

Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevaratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Cu o poveste minunată şi foarte ofertantă, cu o distribuţie de invidiat, „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie”, producţie MediaPro Pictures, a fost filmată în Bucureşti, în doar 22 de zile. Filmul va avea premiera în cinematografele din toată ţara pe 23 noiembrie 2012.

Citește și: