no author
Alina Mihai
13709 vizualizări 14 sep 2017

Antonia a primit în cele din urmă marea veste: poate în sfârşit să divorţeze de Vincenzo Castellano.

Artista a primit actele de divorţ solicitate in Italia, iar acum poate să redeschidă procesul la notar. Aceste documente vor fi folosite şi de Alex Velea, care a intentat un proces în care cere judecătorilor ca Antonia şi Vincenzo să recunoască că el este tatăl copiilor sâăi.

Astfel, există mari şanse ca, la următorul termen de judecată, instanţa să pronunţe o sentinţă, iar Velea să devină în mod oficial tatăl celor doi copii.

În acte, Antonia şi Vincenzo sunt încă căsătoriţi. Deşi au intentat divorţ în instanţă, au renunţat la judecată şi au decis să se despartă în faţa notarului, însă procedura a fost suspendată pentru că nu sosiseră anumite acte din Italia. Acum, divorţul poate fi reluat.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de patru ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Maya, care locuieşte în Italia după ce Antonia şi Castellano s-au despărţit, iar artista a început relaţia cu Velea. Antonia a sperat ca divorţul dintre ea şi italian să se finalizeze cât mai repede şi să poată face nunta cu Alex Velea, însă lucrurile trenează şi acum.
 

Citește și: