Publicat

20

iunie

2016

10:11

1839

vizualizări

Aplicaţia Yahoo Messenger va fi închisă

Aplicaţia Yahoo Messenger, lansată în urmă cu 18 ani, va fi închisă pe 5 august, a anunţat compania.

Aplicaţia Yahoo Messenger va fi închisă

Aplicaţia Yahoo Messenger, lansată în urmă cu 18 ani, va fi închisă pe 5 august, a anunţat compania.

Aplicaţia Yahoo Messenger nu mai poate fi descărcată, iar după 5 august utilizatorii nu se vor mai putea conecta la Messenger. Potrivit companiei, doar versiunea desktop va dispărea.

Celelalte variante online, aplicaţia de mobil sau direct din Yahoo Mail, vor funcţiona în continuare. Reprezentanţii Yahoo spun că încearcă astfel să încurajeze toţi utilizatorii să finalizeze tranziţia către noul Yahoo Messenger.

„În decembrie 2015, am anunţat un nou Yahoo Messenger pentru mobil, web şi Yahoo Mail pe desktop, construit pe o nouă platformă modernă. Acest lucru a oferit utilizatorilor un mod rapid, frumos şi inteligent de a trimite şi de a anula trimiterea de mesaje, fotografii şi imagini animate în 1:1 şi conversaţii de grup.

În prezent oferim interoperare între produsul anterior şi noul Yahoo Messenger şi încurajăm toţi utilizatorii să finalizeze tranziţia către noul Yahoo Messenger, pentru că nu vom mai susţine platforma veche din 5 august 2016.

Intenţionăm să ne concentrăm eforturile pe noul Yahoo Messenger”, se arată într-un comunicat al companiei. Versiunea veche a aplicaţiei Yahoo Messenger a fost lansată în martie 1998 şi a devenit foarte populară în rândul tinerilor.

Odată cu apariţia noilor servicii – chatul de Facebook, Twitter sau alte aplicaţii mobile – popularitatea Yahoo Messenger a scăzut drastic.

Sursa: Rador

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
”A suferit pierderi financiare uriaşe!” Ion Ţiriac se aruncă într-un război internaţional uriaş! Ce l-a scos din sărite

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info