Publicat

9

octombrie

2013

19:00

23934

vizualizări

„Atenţie, se închid uşile!” Cine este vocea pe care bucureştenii o aud zi de zi în metrou

„Atenţie, se închid uşile!” Cine este vocea pe care bucureştenii o aud zi de zi în metrou

Pentru bucureşteni, vocea ei este foarte cunoscută - o aud zi de zi, la metrou. Îi atenţionează pe călători când se închid uşile, ce staţie urmează sau când schimbă magistralele. „Vocea de la metrou” îi aparţine actriţei Isabela Neamţu, scrie Kanal D.

LIKE-ul tău ar putea schimba Bucureştiul. Vezi propunerea de nerefuzat

Sursa: Isabela Neamţu/Facebook

Contrar aşteptărilor, Isabela Neamţu nu merge aproape deloc cu metroul, mijloc de transport folosit în fiecare zi de aproximativ 500.000 de oameni.

Înregistrările pentru metroul bucureştean au fost făcute pe parcursul a patru ore. Metrorex a difuzat însă aceste înregistrări fără să o plătească pe actriţă, iar acest lucru a generat un scandal în 2007. Ei i s-a spus iniţial că face înregistrări „de probe”, dar acestea au fost folosite la scurt timp în staţiile de metrou şi trenuri. În 2011, compania a anunţat că o va despăgubi pe Neamţu, după ce aceasta a câştigat un proces împotriva Metrorex.  

În curând, Isabela va juca în „Pescăruşul” lui Cehov, piesă montată la Teatrul Bulandra.

Loto - numerele extrase în data de 10 octombrie

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
În ce direcţie circulă autobuzul? 80% dintre copii ştiu răspunsul! Testul de logică care îi frustrează pe adulţi. Care e varianta corectă

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info