U.S. singer Beyonce has given birth to twins in Los Angeles, several celebrity news websites reported on Saturday, citing unidentified sources.
 
 
Beyonce, în vârstă de 35 de ani, şi producătorul Jay Z au fost văzuţi zilele acestea la un spital din Los Angeles, susţin reporterii de la E! News. Şi jurnaliştii de la US Weekly au arătat în această săptămână că artiştii i-au întâmpinat pe cei doi bebeluşi, citând tot surse neidentificate. 
 
„Bey şi Jay sunt încântaţi şi au început deja să împărtăşească vestea cu membrii familiei şi cu prietenii apropiaţi", au declarat unele surse pentru PEOPLE. 
 
Reuters nu a putut verifica aceste informaţii, mai ales că reprezentanţii lui Beyonce nu au răspuns imediat la solicitarea de a comenta aceste informaţii. Site-urile de celebrităţi nu au oferit detalii suplimentare, precum data sau ora naşterii sau sexul celor doi copii. 
 
Cântăreaţa şi-a anunţat sarcina pe Instagram, unde a postat fotografii de la o şedinţă foto în lenjerie intimă în care îşi afişa burtica de gravidă. În unele dintre poze a apărut şi fiica ei de cinci ani, Blue Ivy. Anunţul a adunat mai bine de 8 milioane de like-uri în primele 24 de ore, devenind astfel cel mai apreciat post pe Instagram dintotdeauna. 
 
 
 

Citește și: