Modelele care nu au un program fix pot ajunge să câştige şi 5.000 de euro pe lună, dacă muncesc 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, susţin cei care au afaceri în domeniu. 

“Job-ul de model glamour, adult sau non-adult, nu este la îndemâna oricui. Trebuie să ştii un minim de engleză şi să dedici suficient timp muncii. Nu poţi veni 2 ore pe săptămână în Agenţie şi să te aştepţi să te îmbogăţeşti. În plus, încă există idei preconcepute legate de această meserie. Noi avem însă modele non-adult care câştigă mii de euro lunar, mai mult decât modele adult, doar pentru că au înţeles foarte bine factorii psihologici care îi aduc pe clienţi la ele”, susţine Andreea Iordache, Director Operaţional Gloria Agency. 

Cifrele de afaceri în domeniu sunt ameţitoare, atât ca venituri, cât şi ca taxe plătite către stat. 

“Dacă în prezent plătim peste 100.000 de lei lunar către bugetul de stat şi avem o cifră de afaceri până acum de 5.000.000 de lei, în 2018 estimăm că vom avea o cifră de afaceri de peste 15.000.000 de lei şi vom ajunge să plătim peste 250.000 de lei în fiecare lună statului. E explicabil, având în vedere că în doar 3 luni am reuşit să ducem 2 dintre modelele cu care colaborăm în top 3 Jasmin”, spune  Liviu Berbece, Director Financiar Gloria Agency, prima agenţie de videochat din lume, care a fost deschisă în România. 

Citește și: