Bloggerul de fitness Anna Victoria şi-a dorit să atragă atenţia asupra faptului că pe reţelele de socializare nu apar neapărat cele mai bune modele pe care femeile trebuie să le urmeze şi le-a îndemnat pe tinere să-şi iubească trupurile, postând câteva fotografii care arată cât de mare este diferenţa dintre postările de pe reţelele sociale şi aspectul fizic adevărat. 

Astfel, femeia a încărcat o imagine în care este fotografiată în picioare, într-o postură care o avantajează, apărând cu muşchii încordaţi şi tonifiată, la fel cum ar poza pentru o revistă de fitness sau sănătate. Această ipostază este, însă, doar una de moment, pentru că tânăra a ţinut să le arate followeri-lor săi şi cum arată „în 99% dim timp", atunci când nu este bloggerul Anna Victoria, ci pur şi simplu o femeie normală. 

 

„Eu în 1% din timp vs. eu 99% din viaţa mea. Şi îmi plac ambele fotografii în mod egal. Unghiurile bune sau cele proaste nu au nicio legătură cu valoarea fiecăreia. Am citit de curând un articol în care se scria cum o femeie a declarat că refuză să-şi accepte defectele pentru că nu le consideră deloc a fi nişte imperfecţiuni. AM ADORAT asta, pentru că trimite un mesaj extrem de puternic, acela că vergeturile, colăceii noştri de pe abdomen sau celulita nu sunt nişte lucruri pentru care trebuie să ne cerem scuze, de care să ne fie ruşine sau de care să fim obsedate să scăpăm. Toate reprezintă o viaţă trăită din plin (de 28 de ani până acum). Cum aş putea să fiu furioasă pe corpul meu pentru nişte 'defecte' perfect normale? Acest trup e foarte puternic, poate să alerge kilometri întregi, poate să ridice greutăţi, să le împingă, şi sunt fericită nu pentru cum arată, ci pentru cum mă simt. Aşa că, atunci când aveţi semne de întrebare, vreau să vă amintiţi asta: nu îmi voi pedepsi corpul, ci îl voi alimenta, îl voi provoca şi îl voi iubi în continuare", a scris pe Instagram tânăra. 

 

 

 

Citește și: