A comandat o şaorma la Cluj-Napoca şi a constatat că avea PENE

Aceasta povesteşte cum şi-a comandat o şaorma de la un local foarte frecventat de tinerii din oraş, iar când a început să mănânce şi-a dat seama că bucata de carne era plină de pene.

Redăm în continuare mesajul acesteia, publicat de stiridecluj.ro:

”E inadmisibil ce putem sa gasim in mancare, mai ales cand platim pentru aceasta. Sambata seara am iesit cu prietenii in oras, in Cluj pe str. Piezisa, un loc foarte frecventat de tineri. Dupa ce am fost la un suc, am zis sa ne oprim inainte de a merge spre casa sa mancam o shaorma. Era destul de multa lume asa ca am asteptat ceva timp. Am platit, mi-am luat comanda si m-am asezat la masa. Am inceput sa mananc cu pofta, insa surpriza cea mare a fost cand am gasit in farfuria mea ceva foaarte "dragut". Pe cand sa bag bucata de carne in gura , observ cu mare "bucurie" ca acea bucata nu era nimic altceva decat o piele de pui plina cu resturi de pene. 

Bineinteles ca am renuntat sa mananc si am plecat dezgustata de acolo. Fara sa realizez gravitatea situatiei, am plecat fara sa fac o sesizare. Dupa ce am ajuns acasa si am analizat pozele pe care le-am facut, mi-am dat seama cat de periculos putea sa fie daca eu sau oricine altcineva inghiteam acea bucata de "spitalizare" la pachet. Ok, stiam ca shaorma nu e cel mai sanatos fel de mancare, dar chiar asa? Bataie de joc... Oare in ce conditii s-a pregatit acea shaorma? De cand contine shaorma si pene de pasare? E un nou ingredient? Da savoare produsului? Haideti sa fim seriosi... Vedem la televizor cate persoane se imbolnavesc din cauza alimentelor si nimic nu se schimba. Doresc sa ridicam aceasta problema si sa vedem ce e de facut. Va multumesc”, a relatat I. Ţibre.

Citește și: