Publicat

26

februarie

2013

15:48

393

vizualizări

Ce fel de femei îmbracă Alexandru Ciucu

Ce fel de femei îmbracă Alexandru Ciucu

"În spatele fiecărei femei de succes se află un creator". Alexandru Ciucu, un nume important şi respectat pe piaţa costumelor masculine cu tradiţie, lansează o colecţie dedicată femeilor, ce o are drept sursă de inspiraţie pe legendara creatoare, Coco Chanel.

„Cred că orice om are nevoie de ajutorul cuiva pentru a reuşi în viaţă şi aşa cum un bărbat are nevoie să aibă lângă el o femeie puternică, şi o femeie de succes are, întotdeauna, nevoie de un Creator. Sunt, de altfel, nenumărate exemple în istorie, unele chiar din domeniul modei cum ar fi Coco Chanel şi Etienne Balsan sau Audrey Hepburn şi Hubert de Givenchy.”, povesteşte Alexandru Ciucu.

Citeşte continuarea interviului pe ONE.ro şi află căror femei li se adresează prima colecţie feminină semnată Alexandru Ciucu.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Asta le întrece pe toate! Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info