no author
Simona TUDORACHE
3534 vizualizări 22 ian 2017

Cei doi au decis să treacă la următorul pas al relaţiei şi s-au mutat împreună, susţine presa străină. Cu toate astea, Brad şi Kate încearcă să învăluie această poveste într-o discreţie totală. La Gala Globurilor de Aur, Brad Pitt şi Kate Hudson au venit separat, dar au plecat împreună. După câte se pare, Brad s-a integrat rapid în familia iubitei sale, ba chiar a ajuns să se bucure şi de simpatia mamei acesteia, nimeni alta decât Goldie Hawn.  

 Brad Pitt s-a despărţit anul trecut de Angelina Jolie, cu care are şase copii. Cei doi erau căsătoriţi de doi ani, dar aveau o relaţie din 2004.  Actorul de 53 de ani lasă în urmă şi un mariaj cu Jennifer Aniston. 

Kate Hudson a fost căsătorită timp de şase ani cu Chris Robinson, de care a divorţat în 2007, iar anul trecut a rupt legătura cu Matt Belamy, solistul trupei Muse. Actriţa de 37 de ani are doi băieţi, Ryder Rusell Robinson (13 ani) şi Bingham Hawn Bellamy ( 5 ani). Kate Hudson şi-a câştigat celebritatea după ce a apărut în câteva filme de comedie.

Citește și: