no author
Simona TUDORACHE
1196 vizualizări 11 ian 2017

Lytina Kaur a fost diagnosticată cu leucemie, o formă agresivă de cancer, când era adolescentă. De atunci, a pierdut 17 sarcini. Cu toate astea, 13 ani mai tarziu, Lytina a rămas însărcinată pe cale naturală şi a aflat că va avea o fetiţă. Kiran s-a născut în sepembrie 2015, cu două luni înainte ca cele două fetiţe ale sale, gemenele Kajal şi Kavita, să fie născute de o mamă surogat, în India. Când a mers să aducă copiii acasă,  Lytina a descoperit că era din nou însărcinată. Cea de a patra fiică a sa, Kiyara, a venit pe lume la Queen ’s Medical Centre din Nottingham, în luna iunie a anului trecut. Lytina, căreia i s-a spus că nu va putea avea niciodată copii, după ce trecuse prin şedinţe chinuitoare de chimioterapie, a preferat să nu spună nimănui că este însărcinată, pentru că se temea că finalul va fi unul trist.

„Eram tânără când mi s-a spus că nu voi putea fi niciodată mamă. Nu m-am gândit atunci prea mult la asta, ştiam că o să o fac când va fi vremea. Am pierdut 17 sarcini în total, iar ultima a fost cea mai deficilă, pentru că am purtat până aproape de termen doi gemeni", povesteşte femeia.

Lytina recunoaşte că a avut un şoc când a adus-o pe Kiran pe lume, pentru că nu mai spera. „Soţul meu şi cu mine ne aşteptam la un avort. A fost greu. Nu mergeam nicăieri şi nu conduceam ca să nu mă stresez. Nu am spus nimanui din famila mea despre copil, pentru că nu îmi doream ca oamenii să se entuziazmeze pentru o sarcină pe care urma să o pierd",  spune Lytina Kaur.

 

Citește și: