Versiunea Beta

Cum a reuşit să îşi şocheze un tânăr toţi prietenii la o petrecere

foto kanald.ro

Un tânăr a reuşit să îşi şocheze toţi amicii după ce a apărut la o petrecere cu noua sa prietenă de care se declara foarte mândru.

În urmă cu doar trei zile el se despărţise de vechea sa iubită, iar ulterior el s-a lăudat anturajului său că va face în curând o nouă cucerire.

Zis şi făcut. Numai că, la petrecere, toţi au constatat că noua lui achiziţie are o greutate de două ori mai mare decât el. În plus, decolteul ei generos a iscat o serie de glume răutăcioase din partea cercului de prieteni.

 


 

 

4 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Zapa 23.06.2013 11:57

Asta e stire demna de Gandul? Serios?

 
#2 Cristian 23.06.2013 11:58

:)))) Ce stie doamneeee

 
#3 razvan 23.06.2013 12:03

iti doresti sa faci bani simplu ?iti propun VIVASMS !primesti cele mai atractive oferte prin sms ,le citesti si primesti bani pentru asta !
http://www.vivasms.ro/h/8fbb54ce25

 
#4 Noemi 23.06.2013 14:56

pfffff asta da stire :))))))

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE