Denumită Snooze, secţiunea adăugată imediat sub butonul Unfollow va permite ascunderea postărilor timp de 24 ore, 7 zile sau 30 zile, fără ca persoana respectivă să fie ignorată definitiv sau să dispară din lista de prieteni.

Opţiunea Snooze va putea fi aplicată şi paginilor sau grupurilor de discuţii care ajung să deranjeze cu postări prea numeroase sau nepotrivite, servind ca o alternativă pentru butonul Unfollow.

Citeşte continuarea pe Go4it.ro.

Citește și: