Versiunea Beta

Cum se sparge un bancomat într-un minut VIDEO

Cum se sparge un bancomat într-un minut VIDEO

O cameră de supraveghere montată în anticamera unei bănci a suprins momentul în care un grup de hoţi a spart un bancomat.

Hoţii au reuşit să demonteze faţada aparatului, apoi au smuls uşa compartimentului unde erau ţinuţi banii, probabil folosindu-se de o maşină.

Clipul a fost postat pe site-ul de conţinut video Liveleak.

 


 

 

3 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 andrei 15.12.2011 01:45

"apoi au smuls uşa compartimentului unde erau ţinuţi banii, probabil folosindu-se de o maşină." sunteti prosti? o arunca in aer

 
#2 @andrei 15.12.2011 02:46

andrei cred ca tu esti prost...se vede cum leaga o funie

 
#3 Io-rga 15.12.2011 13:13

Acum ati dat idei la unii, ca pe urma sa-i laudati de cat de smecheri si de harnici sunt. In orice caz cei care au instalat in acel loc bancomatele sunt niste tampiti, isi merita paguba.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE