no author
Alina Dan - Mediafax
3926 vizualizări 15 nov 2012

Actorul Daniel Craig, interpretul agentului 007 în ultimele trei părţi ale seriei "James Bond", a povestit în cel mai recent număr al revistei Rolling Stones că, în urmă cu mai mulţi ani, a ajutat-o pe iubita sa de atunci să fure o raţă congelată dintr-un supermarket.

Daniel Craig a povestit pentru Rolling Stones că atunci a jucat rolul unui bărbat a cărui soţie urma să nască. De asemenea, actorul a mărturisit că, de fiecare dată când a sustras vreun produs alimentar dintr-un magazin, nu a făcut-o decât din acele locuri "care îşi puteau permite să se lipsească de produsele respective" şi doar atunci când îi era foarte foame.

"Eu am fost momeala, iar ea (prietena de atunci a actorului, n.r.) a pus raţa congelată sub tricou, ceea ce, trebuie să spun, a fost un act de mare curaj, însă ea a făcut asta cu nonşalanţă, prefăcându-se însărcinată. Am furat doar din acele supermarketuri care îşi pot permite. Vreau să lămuresc foarte bine acest aspect. Dar, la naiba, nu aveam nimic de mâncare şi trebuia să ne hrănim cumva", a povestit Daniel Craig.

Actorul a interpretat de trei ori rolul agentului James Bond, cel mai recent în lungmetrajul "007: Coordonata Skyfall", care a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni pe marile ecrane. Filmul marchează revenirea actorului Daniel Craig în rolul agentului 007 după prestaţiile din "Casino Royale" (2006) şi "Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare" (2008).

Agentul 007, o veritabilă legendă mondială, este considerat în Marea Britanie o bijuterie a patrimoniului naţional. Acest statut special i-a permis actorului Daniel Craig să joace într-un scurtmetraj alături de regina Elizabeth a II-a, turnat pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Anul trecut, Craig a mai fost prezent pe marile ecrane în "The Girl with the Dragon Tattoo", ecranizarea americană după primul roman din trilogia "Millenium" de Stieg Larsson, "Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului", "Cowboys and Aliens" şi thrillerul "Dream House", în care joacă cu soţia sa, Rachel Weisz, şi cu Naomi Watts.

Citește și: