Versiunea Beta

Doi copii de 3-4 ani din China, filmaţi în timp ce fumează în tren, sub ochii adulţilor. VIDEO

de Laura HOLBAN

Doi copii de 3-4 ani din China, filmaţi în timp ce fumează în tren, sub ochii adulţilor. VIDEO

O înregistrare video postată pe Internet în care doi băieţei de sub 4 ani sunt filmaţi pufăind ţigări a scandalizat China. Cei doi băieţei par că se distrează suflându-şi fum în faţă, iar adulţii de lângă ei râd şi le încurajează gestul, scrie Daily Mail.

Când unul dintre pasageri întreabă dacă băieţii ştiu să fumeze, un altul îi răspunde: "da, sigur, nu vezi că poate inhala?". Copiii sunt filmaţi pe coridorul unui tren în mişcare, în locul unde se face trecerea dintre vagoane, loc cunoscut în China drept "loc de fumat".

În China, fumatul este o mare problemă, dat fiind că 30% din populaţie obişnuieşte să fumeze, aproximativ 300 de milioane de oameni. Spre deosebire de China, în Marea Britanie există 10 milioane de fumători care reprezintă doar 16 procente din întreaga populaţie.

Chinezii au avut câteva tentative de a interzice fumatul, însă abia de la 1 mai va intra în vigoare legea care va pune sub interdicţie fumatul în spaţii publice închise.


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Geanina Terceanu, mărturie despre mita din "Dosarul Transferurilor" şi relaţia cu Cristi Borcea