Versiunea Beta

EUROVISION 2013. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin

EUROVISION 2013. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin

Finala din ROMÂNIA a EUROVISION 2013, în urma căreia CEZAR a fost desemnat să reprezinte România la EUROVISION 2013 în Suedia, a fost marcată de nemulţumirile unor concurenţi. Luminiţa Anghel s-a declarat şocată de prestaţia lui Ştefan Naftanailă, care nu i-a acordat niciun punct în CLASAMENTUL EUROVISION 2013 ROMÂNIA.

EUROVISION 2013. Scandal după anunţarea rezultatelor la FINALA EUROVISION 2013 ROMÂNIA. Luminiţa Anghel: "Şocant şi inadmisibil"

Ştefan Naftanailă, singurul membru al juriului Eurovision 2013 care nu a acordat niciun punct piesei Luminiţei Anghel, a declarat înainte de a citi punctajele acordate că a votat "ţinând cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs".

Potrivit unui comunicat remis de Televiziunea Română, juriul de specialitate al finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision a fost compus din Ştefan Naftanailă, realizator Radio România, Mihai Ogăşanu, compozitor, regizorul muzical Alexandra Cepraga, compozitorul Eduard Cârcotă, compozitorul Andrei Tudor, artista Crina Mardare şi preşedintele juriului, compozitorul George Natsis. Membrii juriului au felicitat toţi concurenţii, dar şi echipa TVR, pentru spectacolul Eurovision 2013.

EUROVISION 2013 selecţia naţională: "Am ţinut cont că România participă la un concurs internaţional de muzică al anului 2013"

Doi membri ai juriului au ţinut să explice votul lor la EUROVISION 2013. "Am ţinut cont că România participă la un concurs internaţional de muzică al anului 2013", a afirmat Crina Mardare, iar Ştefan Naftanailă, singurul care nu a acordat niciun punct piesei "Unique", a Luminiţei Anghel, şi-a motivat alegerile astfel: "Am votat ţinând cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs".

La rândul său, Dan Manoliu, manager de proiect, a precizat: "Echipa care a realizat Eurovisionul în acest an a avut un singur scop: ca toţi interpreţii să fie mulţumiţi de condiţiile create de TVR. A fost o surpriză pentru mine votul lui Ştefan Naftanailă, care este un profesionist al radioului public, dar criteriile după care a votat îi aparţin în totalitate. Le mulţumesc prezentatorilor, care pentru noi, cu toate că sunt patru mari vedete, s-au supus unui program extrem de dur şi au făcut faţă cu brio provocării de a prezenta selecţia naţională. Cezar Ouatu, prin vocea sa, aşezată de compoziţia lui Cristian Faur, nu are decât două opţiuni: să ducă România în finală şi apoi foarte sus".

CEZAR cu "It's my life" la EUROVISION 2013 - cele mai multe voturi din partea telespectatorilor

Cezar a câştigat finala Eurovision România 2013, după ce a obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului, în show-ul transmis sâmbătă, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, eurovision.tvr.ro şi www.eurovision.tv.

Potrivit TVR, piesa lui Cezar, "It's My Life", compusă de Cristian Faur, a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor (9.774, dintr-un total de 42.567), obţinând 12 puncte din partea acestora, cărora li s-au adăugat 8 puncte de la juriul de specialitate.

Emoţionat până la lacrimi, Cezar a mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă împlinirea visului său: "Le mulţumesc fanilor! Nu e nimic fals, datorită vouă am ajuns aici şi datorită vouă trăiesc un vis. Până în urmă cu puţin timp, nu eram cunoscut în ţară, iar în trei săptămâni am câştigat atâţia prieteni! Mulţumesc mult familiei, fraţilor mei de acasă, mamei mele şi tatălui, care mă priveşte din cer".

EUROVISION 2013. Electric Fence pe locul doi

Locul al doilea a fost obţinut de Electric Fence, cu 19 puncte (12 juriu şi 7 televot), iar al treilea de Luminiţa Anghel (10 puncte juriu, 8 puncte televot). Robert Turcescu şi Casa Presei s-au clasat pe a patra poziţie (2 puncte juriu şi 10 televot), iar Elena Cârstea a ocupat locul al cincilea (7 puncte juriu, 4 televot).

În clasamentul final, Tudor Turcu s-a clasat al şaselea (4 puncte juriu, 6 televot), urmat de Al Mike feat. Renée Santana (6 puncte juriu, 2 televot). Cu 0 puncte de la juriu şi 5 din partea telespectatorilor, Narcis Iustin Ianău a ocupat poziţia a opta, la fel ca FreeStay (5 puncte juriu, 0 televot). Penultimele locuri, la egalitate, au fost ocupate de Cristian Prăjescu (0 puncte juriu, 3 televot) şi Ovidiu Anton (3 puncte juriu, 0 televot). Clasamentul se încheie cu Andrei Leonte (1 punct juriu, 1 televot).

Fanii Eurovision sunt aşteptaţi duminică, 10 martie, de la ora 19.00, la un program dedicat evenimentului, în direct la TVR 1 şi TVR HD. Emisiunea va cuprinde parcursul de până acum al învingătorului şi primele gânduri înainte de finala de la Malmö. Vor mai fi prezenţi Dan Manoliu, gazdele din Camera Verde, Oana Vlădescu şi Toader Păun, dar şi jurnalişti interesaţi de fenomenul Eurovision.

La EUROVISION 2013, anul acesta participă 33 de ţări, dintre care 16 concurează în prima semifinală, cea din 14 mai, iar 17 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, din 16 mai. România va intra în partea a doua a semifinalei din 16 mai, alături de Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia şi Armenia. În prima parte din cea de-a doua semifinală vor concura Letonia, Azerbaijan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda şi Bulgaria.

Madalina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro

EUROVISION 2013, finala selecţiei naţionale. CEZAR câştigă EUROVISION ROMÂNIA 2013

LOTO 6/49, LOTO 5/40, JOKER şi NOROC. Premiile care pot fi câştigate la EXTRAGEREA LOTO de duminică, 10 martie

 


 

 

65 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Jos Guvernescu 10.03.2013 10:48

Cezar are voce, este incontestabil, iar melodia lui este bună.

Nu ştiu însă cum va fi primită de votanţi la EuroVision, deoarece timbrul lui este asociat cu homosexualitatea, iar Europa cred că este homofobă în proporţie mai mare de 50%. Din acest motiv, eu aş fi mers pe varianta Luminiţei Anghel.

EuroVisionul este însă destul de imprevizibil, poate fi o loterie.
Îi mai ţineţi minte pe finlandezii de la Lordi, cu melodia lor heavy metal, care nimeni n-ar fi crezut că va lua locul 1?
Ei, tot aşa şi Cezar ar putea obţine un rezultat nesperat. Suntem români, selecţia a fost transparentă, deci nu este cazul să lovim în artist, ci să-l susţinem!

Ave Caezar ! Ave, Imperator, morituri te salutant !

 
#2 Relu 10.03.2013 10:55

Din pacate noi romanii nu stim sa pierdem!Eu nu spun ca Luminita Anghel nu are dreptate,dar spun totusi ca ar trebui sa incercam si cu altfel de "voci"sa ne prezentam la astfel de concursuri!Bafta multa Cezar,poate tu vei aduce trofeul!

 
#3 RIA 10.03.2013 11:02

Foarte buna piesa, pentru prima data mergem cu o piesa diferita. BRAVO.

 
#4 geo 10.03.2013 11:03

Este ORIBILĂ piesa !!! N-o să ajungem nici măcar în primii 10 .

 
#5 mrsilk 10.03.2013 11:03

habar nu aveti de muzica. Adevaratul cistigator este electric fance apoi tudor turcu.Baiatul asta ,Cezar n-are nici o treaba cu muzica, aia ce numiti voi voce nu este voce si nu ne reprezinta tara in nici un fel.Ce cinta acest Cezar nu poate fi categorisit in nici un fel .
Asadar ,inca un fiascu,inca o ratare pentru Romania la Eurovision, din pacate.Sintem o natie de taranoi.

 
#6 carla 10.03.2013 11:04

Cezar e cu totul special,melodia lui e deosebita.Sper sa fie apreciat la Malmo.Ce nu mi-a placut a fost ABBA de Romania care a fost total neinspirata ca mod de prezentare.Cred ca asa cum e clasamentul e cat se poate de corect.Primele 5 melodii au fost cu adevarat bune si cu siguranta le vom mai auzi.Mi-as dori mai dese astfel de show-ri la tv,cu solisti talentati si profesionisti.Ne-am cam saturat de siliconate , voci sintetizate si play back-uri.Bravo TVR!

 
#7 mrsilk 10.03.2013 11:06

ce face acest cezar ouatu se numeste schelalait in baie cind te barbieresti !Adios natie romana nu mai aveti sanse de salvare !

 
#8 mister 10.03.2013 11:09

ELECTRIC FANCE TREBUIA SA CISTIGE LOCUL PENTRU MALMO.
CEZAR ? HAI SA FIM SERIOSI ! CE SCHELALAIE BAIATUL ASTA POATE FACE ORICE ADOLESCENT CIND SE PROSTESTE SAU CIND SE JOACA DEA MUZICA !TARA DE * LA TOATE CAPITOLELE !

 
#9 mina 10.03.2013 11:11

doar am citit acum un minut comentariile fata de romania, din alte tari: spun ca e oribil, o sa vedeti, nu sunteti normali...

 
#10 mister 10.03.2013 11:13

vinovati sint domnii din televiziune ,asa zisul juriu care au girat fara urma de profesionalism melodia lui Cezar, cu exceptia Crinei Mardare care a acordat maxim de puncte trupei Electric Fance ( adevaratul cistigator si bravo lor ),apoi sistemul de televot, ce treba are tanti leana cu muzica ?Iar o sa ne facem de kko la eurovision.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum