47 vizualizări 18 mar 2011

Un fost valet român al unei starlete din Manhattan, New York,este acuzat de sechestrarea femeii şi a iubitului ei, scrie NYDaily News. De asemenea, bărbatul e bănuit că i-a injectat pe ceidoi cu o substanţă despre care a pretins că este un virus mortal şică le-a cerut celor doi bani pentru a le da antidotul, relateazăNew York Daily News.
Emanuel Nicolescu (32 de ani) a apărut, joi, înfaţa unei instanţe federale din Bridgeport, pentru a răspundeacuzaţiilor aduse de Anne Bass (67 de ani),fosta soţie a miliardarului Sid Bass şi totodatăom de vază al Manhattan.
El a pledat nevinovat în acest caz pe care îl consideră "bizar", şisusţine că nu a intrat în vila din Connecticut a lui Anne Bass, înaprilie 2007, alături de alţi doi complici, aşa cum îl acuzăprocurorii.
Anne Bass şi iubitul ei, artistul Julian Lethbridge, au fost legaţila ochi, bătuţi şi injectaţi cu un lichid albastru, despre careromânul a spus că este un virus mortal.
Procurorii au arătat că, în timpul unui calvar de 12 ore, cei treiagresori, dintre care doar Nicolescu a fost prins, au încercat s-oconvingă pe Bass să semneze un cec de 8,5 milioane de dolari înschimbul "antidotului".
Bass, care a primit 150 de milioane de dolari în urma divorţului defostul ei soţ, a refuzat să le dea şantajiştilor vreun ban, astfelcă aceştia au plecat cu mâna goală.
Nicolescu a lucrat ca valet pentru Bass, dar a fost concediat cucâteva luni înainte de incident.
El va rămâne în închisoare până la sfârşitul procesului, fără dreptde eliberare pe cauţiune. (Gabriela Codău, Ioana Burtea,ioana.burtea@mediafax.ro)

Citește și: