47223 vizualizări 5 iul 2017

Respectiva imagine a fost postată pe contul oficial de Instagram al revistei Vogue. „În ultimii cinci ani a purtat creaţii haute couture exclusiv pentru spectacolele sale (din Las Vegas şi din cadrul mini-turneului său european)''.

''Ea cântă cel puţin câte două ore pe noapte, cinci sau şase zile pe săptămână, dansând reverenţioasă şi gesticulând continuu în veşminte realizate manual, cusute cu mărgele special pentru a defila pe podium sau pe covorul roşu. Pentru comenzile lui Celine, casele de modă trimit echipe în Nevada pentru trei probe, înainte ca veştmintele să fie finisate în cele din urmă de aterlierul de croitorie local, privat. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace... sunt doar o parte dintr-o lungă listă. Practic, sunt toţi.''

Între timp, cântăreaţa în vârstă de 49 de ani a dezvăluit anterior că i-ar plăcea să-şi facă un tatuaj-omagiu în amintirea regretatului său soţ, care i-a fost şi manager, René Angélil.

Céline a declarat: ''De când a murit soţul meu, aş putea face un tatuaj ca şi cum ar fi bătaia inimii sale. Aş putea avea bătaia inimii sale pe corpul meu pentru tot restul vieţii.''

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", au declarat reprezentanţii acestuia.

Céline Dion s-a ţinut departe de atenţia presei în ultimii ani, concentrându-se pe îngrijirea soţului şi managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului. Céline Dion şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas, în 2014, pentru a fi alături de soţul ei, care trecea în acel moment printr-o etapă foarte dificilă a terapiei. Dar, după ce a fost încurajată de René Angélil să revină pe scenă, diva nord-americană şi-a reluat, anul trecut, acea serie de concerte.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie cu 14 copii. A cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Citește și: