Mihai SCHIAU
Mihai SCHIAU
13847 vizualizări 6 feb 2013

O stewardesă din Rusia a fost dată afară, după ce a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare făcându-le semne obscene călătorilor din avion, scrie Daily Mail.

Tatiana Kozlenko şi-a fotografiat mâna, cu degetul mijlociu ridicat, îndreptată spre pasagerii de la bordul unui zbor al companiei Aeroflot.

Stewardesa a postat fotografia pe reţeaua de socializare Vkontakte din Rusia, însă aceasta a ajuns pe Twitter şi s-a viralizat. Şefii Aeroflot au văzut şi ei fotografia şi au dat-o afară pe Kozlenko.

„Fotografia arată atitudinea Tatianei faţă de pasageri şi faţă de îndatoririle sale. Şi-a recunoscut vina când a fost chestionată de managerii ei”, au scris reprezentanţii Aeroflot pe Twitter, încercând să repare imaginea companiei.

Daily Mail scrie, însă, că stewardesa doar şi-a dat „tag” în respectiva fotografie, însă nu ar apărea ea în imagine. „Nu mă consider vinovată! Fotografia a fost adăugată pe pagina mea, iar eu mi-am dat tag. Fotografia nu e a mea, iar avionul din imagine nu aparţine companiei mele! Nu înţeleg de ce mi-au stricat viaţa. Vă cer ajutorul!”, a scris Kozlenko pe Vkontakte.

Citeşte cele mai importante ştiri ale zilei pe gandul.info

Citește și: