1367 vizualizări 8 sep 2017

Michael Randall, un tehnician al echipei de McLaren de Formula 1, a reuşit să treacă de forţele de securitate ale Aeroportului Gatwick fără probleme, mai apoi arătând documentul de călătorie şi personalului din avionul care l-a dus în Germania. 

Bărbatul a explicat că, din greşeală, a luat paşaportul prietenei atunci când a plecat de acasă în acea dimineaţă.

Cei de la aeroportul Schoenefeld au intrat în alertă atunci când au văzut că acesta se folosise de paşaportul prietenei sale, Charlotte Bull pentru a călători şi l-au chestionat timp de 90 de minute înainte să îi elibereze un permis de şedere de o zi pentru a putea rămâne în Berlin. 

„Este scandalos că am ajuns atât de departe. Cei de la EasyJet ar trebui să compare numele din actul de identitate cu cel de pe bilet, ceea ce, sigur, nu au făcut. Este îngrijorător, mai ales că nici măcar nu semăn cu Charlotte”, a declarat Michael. 

Charlotte s-a declarat şi ea uimită de acestă problemă de securitate, mai ales că trăim nişte vremuri înfricoşătoare. 

Cei doi locuiesc împreună şi tocmai se întorseseră dintr-o vacanţă în Franţa atunci când Michael Randall a luat paşaportul greşit pentru călătoria la Berlin de a doua zi dimineaţă. 

Acesta nu şi-a dat seama de încurcătură până nu a ajuns la Berlin. El s-a dus şi le-a spus celor de pe Schoenefeld despre situaţia neplăcută. 

„M-au tras într-o parte şi mi-au spus să aştept să coboare toţi pasagerii din avion. Am crezut că vor confisca paşaportul lui Charlotte”, a mărturisit Michael. 

Bărbatul a avut noroc că unul dintre prietenii lui a venit a doua zi în Berlin şi i-a putut aduce actul de identitate. 

Cei din conducerea EasyJet au declanşat o anchetă internă. 

Citește și: