Mădălina CHIŢU
Mădălina CHIŢU
595 vizualizări 11 mai 2012

Episodul 10 al serialului de comedie „Las Fierbinţi” difuzat aseară de Pro Tv a fost lider de audinţă, informează postul de televiziune din Pache.

Seara de joi, 1 mai,  a fost una plină de încercări pentru cel mai mare urmaş al  lui Bahus, simpaticul Celentano (Adrian Văncică) din serialul „Las Fierbinţi”, care a stat nebăut, care nici nu s-a îmbogăţit şi a mai şi pierdut pensia tatălui său  pe care a investit-o într-un pariu.

De fapt, tot satul „Las Fierbinti” a fost tulburat aseară pentru că magicele pastile comercializate de profesorul Doru (Iulian Postelnicu) şi Giani (Costi Dita) le-au făcut fericite pe reprezentantele sexului frumos, dar şi pe telespectatorii ProTv care au urmărit cu interes peripeţiile satenilor.

Aşa se face că în minutul de maximă audienţă de la 21.19, aproape două milioane de români erau prezenţi în faţa micilor ecrane, pe ProTv, iar în minutul de la 21.16, vârful de audienţă ajungea la 11,8 puncte de rating şi 29,9% cotă de piaţă pe publicul cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani din mediul urban.

Audienţa medie înregistrată de episodul cu numărul 10 difuzat în intervalul 20.36-21.39 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani de 9,1 puncte de rating şi 24,4% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1, principalul competitor, obţinea 5,5 puncte de rating şi 14,6% cotă de piaţă.

Pe publicul din mediul urban, audienţa medie înregistrată de comedia “Las Fierbinţi” a fost de 7,6 puncte de rating şi 17,6% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra 4,9 puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă.

Aceeaşi audienţă medie a înregistrat ProTv şi pe întregul public din România, când a obţinut 7,6 puncte de rating şi 18,9 cotă de piaţă, reuşind să adune pe tot parcursul episodului aproape 1 milion şi jumătate de telespectatori, în timp ce Antena 1 avea 4,6 puncte de rating şi 11,5% cotă de piaţă.

Citește și: