39243 vizualizări 31 dec 2016

De Anul Nou, românii îşi trimit mesaje, urări şi felicitări prin SMS, email sau pe Facebook. Gândul vă propune o serie de astfel de mesaje de trimis în noaptea de Revelion. 

Exemple de MESAJE DE ANUL NOU:

"Sărbători fericite şi să petreci în neştire / Să ai pe veci iubire şi-n casă fericire"

"E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"

"Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

"Treci peste tot ce-a fost, crede în tine! Anul Nou e o carte deschisă cu multe reţete ale succesului, tu alege doar ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere în 2013"

MESAJE DE ANUL NOU. "La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc"

"Vă doresc din suflet un sfârşit de an îmbelşugat şi plin de bucurii. La mulţi ani!"

"Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere"

"Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!"

"În fiecare picătura a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri. Un an minunat!"

"Sper ca anul care vine să-ţi aducă numai zile albe şi frumoase ca zăpada de pe brazi. La Mulţi Ani!"

"Iţi doresc ca în anul 2017 să ai parte de 12 luni de sănatate, 52 de săptamani fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8.760 ore de înţelepciune, 525.600 minute de distracţie şi în final 31.536.000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti! Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească La Mulţi Ani!"

"Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"

MESAJE DE ANUL NOU "Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie.

"Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheaţă de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi. La mulţi ani!"

"Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"  

MESAJE DE ANUL NOU. Urări, mesaje şi SMS-uri de Anul Nou şi Revelion 2017.  E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!

- Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2017 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

- La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

- Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să aveţi mai mulţi fani decât duşmani!

- Bucuria vine din lucruri mărunte... Liniştea vine din suflet... Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre...! An nou fericit!

- Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru dumneavoastră o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

MESAJE DE ANUL NOU. De Revelion, La mulţi ani! şi cele mai bune urări!

 

 

 

 

Citește și: