13897 vizualizări 1 mai 2011

Primele fotografii oficiale de la nunta prinţului William au fost realizate în sala tronului de la Palatul Buckingham, imediat după ce aceştia au ajuns aici de la Westminster Abbey, unde a avut loc ceremonia religioasă.

Acestea au fost realizate de Hugo Burnand, cel care a imortalizat în 2005 nunta prinţului Charles cu ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles, iar în 2008, aniversarea de 60 de ani a acestuia.

În prima fotografie pot fi observaţi, în partea stângă, membrii familiei prinţului William, Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, alături de soţia Camilla şi fiul mai mic Harry, regina Elizabeth II şi prinţul consort Philip, domnişoarele de onoare, Eliza Lopes şi Grace van Cutsem, împreună cu pajul Tom Pettifer.

În partea dreaptă a fotografiei apar membrii familiei Middleton, Michael, tatăl miresei, alături de soţia sa, Carole, fratele lui Kate, James, sora Philippa şi domnişoarele de onoare Margarita Armstrong-Jones şi Louise Moutbatten-Windsor, împreună cu pajul Billy Lowther Pinkerton.

Cea de-a doua fotografie prezintă tânărul cuplu regal alături de paji şi domnişoare de onoare, iar ultima pe cei doi, braţ la braţ, Kate ţinând în mâna stângă buchetul de mireasă. Buchetul a fost depus, ulterior, la mormântul soldatului necunoscut de la Westminster Abbey. (Corina Vârlan)

Citește și: