1185 vizualizări 10 ian 2017

Agung a ajuns în spital în urmă cu doi ani cu toxiinfecţie alimentară. Starea ei era gravă, avea dureri şi nu putea mânca nimic, iar două săptămâni a trebuit să stea internată. Tată ei a întâlnlit pe strada din sat un câine şi a decis să îl ducă la spital ca să îi aline suferinţa. Imediat ce l-a cunoscut, Agung s-a ridicat, l-a îmbrăţişat şi a cerut de mâncare. După asta, fetiţa a început treptat să îşi revină, s-a reîntors acasă, iar câinele a devenit parte din familie. Agung crede că maidanezul, pe care l-a numit Selis, a contribuit la refacerea ei. Din acea zi, Agung a început să adopte câinii pe care îi întâlnea în satul ei din Ubud, Bali. 

 

Acum, la doi ani de la întâmplarea care i-a schimbat viaţa, micuţa are grijă de 29 de câini pe care i-a cules din stradă, iar toţi membrii familiei ei adăpostesc în total 60 de câini. Într-un sat unde câinii sunt ucişi de autorităţi pentru a nu împrăştia boli sau a pune viaţa celorlalţi în pericol, fetiţa şi familia ei le oferă acestora hrană, dar şi multă dragoste.

În fiecare zi,  când vine de la şcoală, Agung scoate câinii la plimbare şi se joacă ore întregi cu ei, iar numărul acestora continuă să crească, pentru că oamenii lasă frecvent căţeluşi lângă casa lor. Agung  speră că într-o zi va ajunge să lucreze în poliţie şi îi va prinde pe cei care torturează animalele sau le abandonează.

Citește și: