O femeie din Alba Iulia a decis să divorţeze de soţul ei, după ce între ei a izbucnit un conflict din cauza serialului „Suleyman Magnificul”, scrie presa locală.

Dana Popa a povestit că bărbatul a lovit-o peste faţă, pentru prima dată în cei 22 de ani de mariaj, pentru că a refuzat să-i pregătească masa în timp ce filmul era difuzat la TV.

„(...) după câteva pahare, (soţul, n. red) s-a enervat şi, pentru că nu am vrut să-i încălzesc mâncarea deoarece mă uitam la film, m-a pocnit peste faţă!”, spus aceasta. „A fost picătura care a umplut paharul! Am decis să divorţez! M-am şi separat de el şi până nu se termină serialul nu mai vorbesc cu el!”, a adăugat ea.

În plus, femeia a mărturisit că ea şi soţul ei au mai avut conflicte şi în trecut din cauza filmului „Suleyman Magnificul”.

„Am urmărit tot serialul, a devenit un adevărat drog pentru mine! Nu puteam dormi noaptea dacă ratam vreun episod. Nu închid ochii până la două noaptea, când se dă în reluare, în caz că ratez, dar nu s-a întâmplat decât o dată. Am avut numeroase certuri cu soţul meu din această cauză”, a afirmat Dana Popa.

ROMÂNII AU TALENT. Ce audienţă a făcut PRO TV cu cea de-a treia semifinală ROMÂNII AU TALENT. Cine merge în finală

Citește și: