23402 vizualizări 1 oct 2017

Starleta porno Naomi Astalas, poreclită „Mela”, originară din Zalău, a scăpat de urmărirea penală. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj au renunţat la urmărirea penală a acesteia. Femeia era acuzată de conducerea unui autoturism neînmatriculat, potrivit graiulsalajului.ro.

Anul trecut, Naomi a fost surprinsă pe străzile din Cluj de agenţii rutieri în timp ce îşi conducea maşina, un Mercedes, având plăcuţe de înmatriculare cu valabilitate de cinci zile, însă numai pe teritoriul Germaniei. Poliţiştii au constatat că autoturismul fusese radiat de către autorităţile nemţeşti, astfel că femeii i s-a deschis dosar penal. 

Recent, procurorul de caz a ajuns la concluzia ca suspecta a comis o infracţiune, dar că nu există interes public în urmarirea acesteia.

„Ţinând cont însa de faptul că pentru infracţiunea sub aspectul căreia s-au efectuat cercetări în prezenta cauză legea prevede pedeapsa amenzii sau inchisoarea de cel mult 3 ani, de lipsa antecedentelor penale ale suspectei, precum şi în raport cu modul şi mijloacele de savarşire, de împrejurările concrete de comitere a faptei şi de urmările produse sau care s-ar fi putut produce prin săvârşirea infracţiunii (…) se constată că nu există un interes public în urmarirea acesteia", se arata în Ordonanţa de renunţare la urmărirea penală, potrivit clujjust.ro. 

 

Citește și: