Crystal Harris era căsătorită cu Hefner de cinci ani şi a spus că încă nu-i vine să creadă că miliardarul a murit şi că trece prin nişte momente foarte dificile. 

„Nu am reuşit să mă adun pentru a răspunde condoleanţelor primite de la prieteni. Am inima frântă. Încă nu pot să cred”, a declarat ea pentru revista People. Modelul de 31 de ani spune despre Hugh Hefner că a fost un „erou american, un pionier cu un suflet umil”:

„A fost un erou american. Un pionier. Un suflet blând şi umil, care şi-a deschis viaţa şi casa lumii întregi. Am simţit mereu că mă iubeşte mult. Şi eu l-am iubit enorm. M-a readus la viaţa, mi-a dat o direcţie în viaţă. M-a învăţat ce înseamnă bunătatea. Voi fi veşnic recunoscătoare că am putut să îi fiu aproape, să îl ţin de mână şi să îi spun cât de mult îl iubesc. Mi-a schimbat complet viaţa. M-a făcut să mă simt iubită în fiecare zi”.

Crystal mai spune şi că era extrem de îndrăgostită de fondatorul Playboy şi că ştie că şi el o iubea foarte mult:.„Sunt foarte recunoscătoare. El m-a readus la viaţă. Sunt alături de toţi care îi plâng moartea. Vă mulţumesc pentru condoleanţe”, a mai spus văduva lui Hefner. 

 

Citește și: