Publicat

31

ianuarie

2011

20:50

6222

vizualizări

„Românii au talent” - CÂND ÎNCEPE CEL MAI AŞTEPTAT SHOW AL ANULUI

„Românii au talent” - CÂND ÎNCEPE CEL MAI AŞTEPTAT SHOW AL ANULUI

"Românii au talent", cel mai aşteptat show al anului, îi va prezenta pe cei mai dezinhibaţi dintre compatrioţi veniţi să-şi demonstreze talentul nu doar în faţa unui juriu, ci şi a ţării întregi.
Decis să impresioneze cu orice preţ juraţii - Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu - dar şi publicul, fiecare concurent înscris în competiţie luptă pentru celebritate şi pentru un premiu uriaş - de 120.000 de euro. Emisiunea care îi transformă pe oamenii obişnuiţi în staruri debutează la Pro Tv în această lună, vineri, 18 februarie, de la ora 20.30.

Concurenţii, de la 4 la 84 de ani

Românii îi vor vedea astfel pe cei înscrişi pe site-ul competiţiei româniiautalent.ro, dar şi pe cei care s-au prezentat la preselecţiile organizate în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.
Potrivit organizatorilor, în cele cinci oraşe au fost vizionate peste 1.800 de numere de către producătorii show-ului, în medie câte 350 de numere de oraş, în cadrul celor 20 de show-uri "Românii au talent" din ţară.
Ca să demonstreze că talentul nu ţine cont de vârstă şi nici de profesie, românii între 4 şi 84 de ani s-au înscris la preselecţii. De la profesori, la pensionari, de la ingineri la vânzătoare, de la inspectori bancari la preoţi şi acrobaţi, participanţii la show-uri au cântat, au dansat, au tuns cu patru foarfeci, au pictat cu picioarele ori s-au contorsionat pe scenă. "Se spune că suntem mereu surprinzători. Da, ştiu. «Românii au talent». Dar am senzaţia că n-am perceput niciodată adevărata dimensiune a acestui talent", a declarat Andi Moisescu, unul dintre juraţii concursului. "O să vedeţi. O să aveţi o mare surpriză atunci când «Românii au talent» va intra în emisie. O să fiţi uimiţi, n-am nici cea mai mică îndoială. La fel am păţit şi eu!", mai spune Moisescu.

Smiley: "Ai noştri sunt foarte buni"

În cadrul emisiunii din 18 februarie, telespectatorii vor vedea nu doar prestaţia concurenţilor ori reacţia juriului şi a publicului prezent în sălile de concurs, ci şi ceea ce s-a întâmplat în culise. Gazde vor fi Smiley şi Pavel Bartoş, prezentatorii show-ului. Cei doi s-au aflat tot timpul în culise alături de concurenţi, pentru a-i susţine şi tot ei au luat impresii la cald de la fiecare participant: "A fost uluitor tot ce s-a întâmplat în acest concurs. Şi sunt convins că aşa va fi şi pentru telespectatori. A fost un fel de refresh în ceea ce priveşte România şi ce credeam eu despre ţara noastră", a declarat Smiley. "Am găsit talente incredibile în toate oraşele şi am văzut nişte lucruri pe care nu le-am mai văzut până acum. Mi-am dat seama că ai noştri sunt foarte buni şi că am putea concura oricând la titlul de «cel mai talentat popor»", a mai spus Smiley.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
ULTIMA ORĂ! Ar fi lovitura decisivă pentru Rusia. Despre ce se discută în aceste zile

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info