6233 vizualizări 31 ian 2011

"Românii au talent", cel mai aşteptat show al anului, îi va prezenta pe cei mai dezinhibaţi dintre compatrioţi veniţi să-şi demonstreze talentul nu doar în faţa unui juriu, ci şi a ţării întregi.
Decis să impresioneze cu orice preţ juraţii - Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu - dar şi publicul, fiecare concurent înscris în competiţie luptă pentru celebritate şi pentru un premiu uriaş - de 120.000 de euro. Emisiunea care îi transformă pe oamenii obişnuiţi în staruri debutează la Pro Tv în această lună, vineri, 18 februarie, de la ora 20.30.

Concurenţii, de la 4 la 84 de ani

Românii îi vor vedea astfel pe cei înscrişi pe site-ul competiţiei româniiautalent.ro, dar şi pe cei care s-au prezentat la preselecţiile organizate în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.
Potrivit organizatorilor, în cele cinci oraşe au fost vizionate peste 1.800 de numere de către producătorii show-ului, în medie câte 350 de numere de oraş, în cadrul celor 20 de show-uri "Românii au talent" din ţară.
Ca să demonstreze că talentul nu ţine cont de vârstă şi nici de profesie, românii între 4 şi 84 de ani s-au înscris la preselecţii. De la profesori, la pensionari, de la ingineri la vânzătoare, de la inspectori bancari la preoţi şi acrobaţi, participanţii la show-uri au cântat, au dansat, au tuns cu patru foarfeci, au pictat cu picioarele ori s-au contorsionat pe scenă. "Se spune că suntem mereu surprinzători. Da, ştiu. «Românii au talent». Dar am senzaţia că n-am perceput niciodată adevărata dimensiune a acestui talent", a declarat Andi Moisescu, unul dintre juraţii concursului. "O să vedeţi. O să aveţi o mare surpriză atunci când «Românii au talent» va intra în emisie. O să fiţi uimiţi, n-am nici cea mai mică îndoială. La fel am păţit şi eu!", mai spune Moisescu.

Smiley: "Ai noştri sunt foarte buni"

În cadrul emisiunii din 18 februarie, telespectatorii vor vedea nu doar prestaţia concurenţilor ori reacţia juriului şi a publicului prezent în sălile de concurs, ci şi ceea ce s-a întâmplat în culise. Gazde vor fi Smiley şi Pavel Bartoş, prezentatorii show-ului. Cei doi s-au aflat tot timpul în culise alături de concurenţi, pentru a-i susţine şi tot ei au luat impresii la cald de la fiecare participant: "A fost uluitor tot ce s-a întâmplat în acest concurs. Şi sunt convins că aşa va fi şi pentru telespectatori. A fost un fel de refresh în ceea ce priveşte România şi ce credeam eu despre ţara noastră", a declarat Smiley. "Am găsit talente incredibile în toate oraşele şi am văzut nişte lucruri pe care nu le-am mai văzut până acum. Mi-am dat seama că ai noştri sunt foarte buni şi că am putea concura oricând la titlul de «cel mai talentat popor»", a mai spus Smiley.

Citește și: