Mădălina CHIŢU
Mădălina CHIŢU
3052 vizualizări 12 apr 2013

Corul FIAT LUX a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 2, SEZONUL 3. Concurenţii au cântat în stilul caracteristic mai multe melodii, printre care se numără "Eu vara nu dorm", "ROMÂNII AU TALENT" şi  imnul "Deşteaptă-te române".

ROMÂNII AU TALENT LIVE

"Voţaţi-i să fie şi ei în semifinală. Pe lângă talent e de apreciat faptul că faceţi alegeri inteligente", a spus Mihai Petre despre numărul pe care cei de la corul FIAT LUX l-au pregătit pentru semifinala de la ROMÂNII AU TALENT.

CUM AU CÂNTAT CONCURENŢII DE LA FIAT LUX PE SCENA DE LA ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 2

Mereu am fost îndrăgostită de coruri care au cântat foarte bine, coruri care au făcut alegeri foarte bune. Mi-a plăcut foarte mult să vă ascult. Vă vreau în finală", a spus şi Andra.

Corul FIAT LUX este format din copii şi tineri de la Liceul Greco Catolic “Iuliu Maniu”, Colegiul Naţional “Emanuil Gojdu”, Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Liceul de Artă - secţia arhitectură şi studenţi.

La preselecţiile show-ului ROMÂNII AU TALENT, pe scena Teatrului Regina Maria au urcat 12 tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 22 de ani. Chiar de la apariţia pe scena ROMÂNII AU TALENT, juriul a fost încântat de costumaţia membrilor corului.

Premiul cel mare de 120.000 de euro de la ROMÂNII AU TALENT este acordat de COSMOTE.

 

Citește și: