Mădălina CHIŢU
Mădălina CHIŢU
3035 vizualizări 17 feb 2012

"Românii au talent" revine diseară la ProTv, de la ora 20:30. Telespectatorii vor fi din nou surprinşi de cele mai neaşteptate, extraordinare şi nemaivăzute talente.

Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, cei trei juraţi ai show-ului, au bătut ţara-n lung şi lat şi promit un nou sezon senzaţional.

Impresiile juriului după preselecţii

Andra a declarat că pentru al doilea sezon s-au prezentat foarte persoane la preselecţii. "Cred că oamenii şi-au făcut acum curaj văzând primul sezon şi au spus că trebuie să îşi arate talentul, pentru că această emisiune dă şansa tuturor îşi arate talentul, indiferent de oricât de ciudat ar fi", a spus membra juriului.

Mihai Petre a declarat că în timpul preselecţiilor a descoperit talente diversificate, autentice, dar şi foarte multe numere haioase. "Fiecare oraş în care am fost cu caravana ne-a oferit momente speciale, momente unice pe care este foarte greu să le compari. Ceea ce este esenţial pentru noul sezon 'Românii au talent' este diversitatea şi surprizele care ne-au fost oferite de către concurenţi", a precizat Mihai Petre.

Acesta a completat că cei mai mulţi concurenţi iau criticile sale ca pe ceva persoanal. "La un momendat au urcat pe scenă doi domni care au încercat să danseze, după părerea mea, şi care nu reuşeau. Pe mine m-au ameninţat şi mi-au spus că pot mai mult de atât. Dar mai multe veţi vedea în noul sezon", a spus juratul. Mihai Petre a dezvăluit că în cel de-al doilea sezon al show-ului, care va începe diseară, telespectatorii vor vedea talente cu totul şi cu totul speciale, precum şi acte artistice la care nu s-ar fi putut gândi. "În general lumea se gândeşte că vom avea cântăreţi foarte buni, dansatori foarte buni şi mai ştiu ce alte lucruri uzuale, însă veţi vedea că în a doua ediţie vom avea de-a face cu momente neobişnuite şi asta face show-ul ăsta atât de special", a conchis Mihai Petre.

Andi Moisescu a declarat că pentru al doilea sezon al emisiunii s-au prezentat la preselecţii concurenţi mai talentaţi decât în sezonul precedent. "De data aceasta lumea a fost mult mai relaxată la preselecţii decât data trecută, pentru că ştiau şi la ce să se aştepte. În plus, Mihai Petre a fost mai prietenos, cel puţin în prima fază", a dezvăluit Moisescu. Juratul a mai spus că în Timişoara au fost invitaţi la o nuntă. "Am poposit la nuntă în şort şi în tricou, aşa cum coborâsem noi după o emisie, la 2 dimineaţa. Este o scenă memorabilă. Eu, Pavel Bartoş şi Smiley în bermude, în tricouri şi cu şlapi în picioare în mijlocul unor nuntaşi", a povestit Andi Moisescu.

Smiley şi Pavel Bartos au făcut protecţia muncii în fiecare zi

Smiley şi Pavel Bartos, cei doi prezentatori ai show-ului de la ProTV, promit şi ei un nou sezon de zile mari şi asta pentru că şi ei au facut spectacol în culise.

După ce anul trecut şi-a spart capul la Cluj, la Timişoara a avut probleme cu spatele şi la Piatra Neamţ şi-a spart nasul, Pavel Bartoş a declarat că pentru a doua ediţie a show-ului "Românii au talent" a venit pregătit. "M-am dus cu două luni înainte la sala de forţă, la recomandările prietenului meu Smiley. M-am pregătit. Anul acesta în mare pericol a fost Smiley, nu eu, 'datorită' mie. Smiley a fost în multe cazuri la 10 minute de spitalul de urgenţă", a povestit Bartoş. Acesta a precizat că, atât el, cât şi colegul său Smiley, au trebuit să facă protecţia muncii în fiecare zi.

Smiley a declarat şi el că în sezonul doi şi-au dat mai mult în petic. "La sezonul doi, pentru că deja eram familiarizaţi cu formatul şi cu ce trebuia să facem noi şi cu ce trebuia să facă restul. Am fost mult mai relaxaţi şi ne-am dat mai mult în petic, ce-i drept", a spus acesta. Smiley a precizat că în timpul preselecţiilor a fost expus riscului de a-şi rupe sau luxa câte ceva. "Cu Pavel, dacă îl ai lângă tine, poţi să te aştepţi la orice", a mai spus prezentatorul show-ului "Românii au talent". Smiley a mai povestit că de la preselecţiile de la Craiova a plecat cu cele mai "frumoase" amintiri. "Aveam spatele roşu, omoplatul roşu, cu nişte julituri. În general am plecat cu amintiri frumoase din fiecare oraş unde am fost cu caravana", a spus el.

Citește și: