Publicat

12

aprilie

2013

21:37

1930

vizualizări

ROMÂNII AU TALENT. MIHAI UNGUREANU şi IONELA ŢARUS, dansatorii de 6 ani care au emoţionat juriul - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. MIHAI UNGUREANU şi IONELA ŢARUS, dansatorii de 6 ani care au emoţionat juriul - VIDEO

MIHAI UNGUREANU şi IONELA TARUS au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT şi au impresiont pe toţi cei prezenţi în sală, inclusiv pe cei juraţi: Mihai Petre, Andra şi pe Andi Moisescu cu mişcările lor.

"Trebuie să apreciz cât de expresivi aţi fost. Vă felicit şi vă aplaud", le-a spus cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT lui MIHAI UNGUREANU şi IONELUI ŢARUS.

VEZI AICI CUM AU DANSAT MIHAI UNGUREANU ŞI IONELA TARUS LA ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 2

"Nu mă mai satur de acest moment. Sunteţi atât de frumoşi şi de talenţi. Mie mi-a plăcut tot la momentul vostru", a spus şi Andra despre prestaţia celor doi copii: MIHAI UNGUREANU şi IONELA ŢARUS de la ROMÂNII AU TALEN.

ROMÂNII AU TALENT LIVE

Mihai Ungureanu şi Ionela Tarus sunt puştii care l-au dat gata pe Mihai Petre, cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT cu mişcările lor.

Premiul cel mare de 120.000 de euro de la ROMÂNII AU TALENT este acordat de COSMOTE.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Anunţ ŞOC în tenis! Se retrage la doar 25 de ani. E cu doar 4 zile mai mare decât Simona Halep, dar a decis să spună STOP

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info