Versiunea Beta

ROMÂNII AU TALENT. MIHAI UNGUREANU şi IONELA ŢARUS, dansatorii de 6 ani care au emoţionat juriul - VIDEO

de Mădălina CHIŢU

MIHAI UNGUREANU şi IONELA TARUS au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT şi au impresiont pe toţi cei prezenţi în sală, inclusiv pe cei juraţi: Mihai Petre, Andra şi pe Andi Moisescu cu mişcările lor.

"Trebuie să apreciz cât de expresivi aţi fost. Vă felicit şi vă aplaud", le-a spus cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT lui MIHAI UNGUREANU şi IONELUI ŢARUS.

VEZI AICI CUM AU DANSAT MIHAI UNGUREANU ŞI IONELA TARUS LA ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 2

"Nu mă mai satur de acest moment. Sunteţi atât de frumoşi şi de talenţi. Mie mi-a plăcut tot la momentul vostru", a spus şi Andra despre prestaţia celor doi copii: MIHAI UNGUREANU şi IONELA ŢARUS de la ROMÂNII AU TALEN.

ROMÂNII AU TALENT LIVE

Mihai Ungureanu şi Ionela Tarus sunt puştii care l-au dat gata pe Mihai Petre, cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT cu mişcările lor.

Premiul cel mare de 120.000 de euro de la ROMÂNII AU TALENT este acordat de COSMOTE.

Mădălina Chiţu este redactor al ziarului Gândul

 


 

 

2 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 stupid 12.04.2013 21:55

Emisiunea se numeste "Romanii au talent", dar nu am vazut sa fie promovate talentele, probabil juriul si cei ce voteaza de'am'asa, confunda talentul cu munca de a ajunge la un anumit nivel ridicat in ceea ce priveste numarul fiecaruia.

 
#2 ramada 15.04.2013 07:35

asa tare a fost emotionat juriul ca...i-a trimis acasa pe puisorii astia. eu cred ca era cazul sa fie incurajati in sensul ca ar fi fost excelent sa ajunga in etapa urmatoare. ne-am cam saturat de "voturile facatura". si de dansatori care de fapt sunt profesionisti si au deja un nume. iar la cor...nu se mai duce nimeni , sa fim realisti....
mie chiar imi pare rau de cei doi copilasi talentati si muncitori.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE