Mădălina CHIŢU
Diana MARCU
Mădălina CHIŢU
Diana MARCU
45981 vizualizări 10 mai 2013

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a ajuns la final. Tensiunile de la ROMÂNII AU TALENT au atins cote maxime în această seară când cei 15 finalişti ROMÂNII AU TALENT au luptat pentru a demonstra că merită titlul de cel mai talentat român şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Câştigătorul FINALEI ROMÂNII AU TALENT este BRUNO ICOBEŢ şi a fost ales prin vot, de către public, care şi-a putut susţine favoritul trimiţând un SMS cu numele acestuia la 1276.

UPDATE 01.17. Potrivit regulamentului, Pavel Bartoş anunţă că pe scenă vor rămâne doar primii trei clasaţi în opţiunile de vot ale publicului. Primul nume pe care îl anunţă, într-o ordine aleatorie, este cel al ventrilocului Eduard Andrei Sandu, clasat pe locul al treilea în FINALA ROMÂNII AU TALENT. La 01.18 cei doi prezentatori anunţă numele câştigătorului MARII FINALE ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3,  BRUNO ICOBEŢ. Mentalistului Vlad Grigorescu îi revine poziţia a doua.

50 de minute mai târziu, Pavel Bartoş şi Smiley îi invită în scenă pe cei 15 finalişti, iar la 01.13 anunţă numele lui Eduard Sandu. Tensiunea creşte. Câteva secunde mai târziu prezentatorii strigă numele lui Vlad Grigorescu. Mai este un nume de anunţat. Unul dintre acestea va fi al câştigătorului MARII FINALE ROMÂNII AU TALENT.  La şi 15 se aude cel de-al treilea nume, al lui Bruno Icobeţ.

La 00.18 prezentatorii anunţă START VOT.

Ultima prestaţie din MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT a fost cea a lui Eduard Andrei Sandu, ventriloc. Concurentul în vârstă de 33 de ani nu a venit singur, ci cu păpuşile sale vorbitoare - Romeo şi Nea Alecu, iar evoluţia i-a fost apreciată de cei trei juraţi. "M-ai uimit cu tehnica", i-a spus Mihai Petre concurentului, actor de profesie. "Mi-a plăcut şi capacitatea ta de a improviza. Aş plăti oricând bilet la spectacolul tău", a continuat acesta.

"Ai crescut de la o ediţie la alta. Ne-ai demonstrat că eşti un artist complet, ceea ce e foarte bine pentru tine. Îţi prevăd un viitor mare, un viitor foarte aglomerat", i- a spus la rândul său actorului Andi Moisescu.

Spectacol a făcut şi trupa Florea. Acrobaţii au mizat pe salturile la basculă şi pe coloane ca să-i convingă pe români că le merită voturile.

Magicianul Vlad Grigorescu , 27 de ani, şi-a făcut intrarea în scenă la 23.34 şi a cerut un asistent din sală. Mai mult, a cerut şi Andrei să se implice şi să aleagă un număr din bolul cu jetoane pe care concurentul îl ţinea în mână. Ulterior i-a cerut unui spectator să aleagă un obiect, lucru sau animal pe care ar vrea să-l vadă şi, ajutat de un proiector, a spus o poveste. Din care nu a lipsit magia.

Concurentul pe care Mihai Petre îl vrea câştigătorul FINALEI ROMÂNII AU TALENT

Cel mai aşteptat număr din această finală de către Mihai Petre a cel oferit de Bruno Icobeţ şi de prietenii săi - Blue, Ozzy şi Jay. Scena a fost a lor de la ora 23.15.

La finalul reprezentaţiei, juraţii s-au ridicat de pe scaune şi au jurizat fără să se aşeze. "Ne-ai oferit o demonstraţie de ce poate face un om atunci când iubeşte câinii, iar câinii îl iubesc pe el", a spus Andi Moisescu remarcând că Icobeţ, 50 de ani, le-a dat acestora doar comenzi vizuale şi nu vocale în timpul numărului prezentat. La rândul său, Andra a recunoscut că a rămas fără cuvinte urmărind prestaţia consultantului IT din Târgovişte.

Emoţionat a fost şi Mihai Petre care a spus că din punctul lui de vedere Bruno merită să câştige competiţia. "Până în momentul ăsta e momentul meu preferat. Sper să câştigi competiţia. Sper să te voteze lumea. E cel mai adevărat moment pe care l-am avut la Românii au talent, mai ales când vorbim de sentimente şi de comunicare.Apreciez că un om care nu este cinstit cu aceste animale nu reuşeşte să faci ceea ce faci tu. Asta mă fascinează la tine. Capacitatea ta de a comunica cu ei".

Pentru că a dorit să-i felicite pe protagonişti, Mihai Petre a venit pe scenă şi i-a mângâiat pe rând pe Ozzy, pe Blue şi pe J.

 

După ce au trecut la baraj de semifinale, trupa WhoGonStopUs a ajuns în FINALA ROMÂNII AU TALENT. "Cu simţ", a precizat Mihai Petre, care i-a catalogat pe dansatori drept cea mai bună trupă care a fost la "Românii au talent". Mai mult, juratul le-a punctat atuu-urile: "deşi fiecare dintre voi este individual un dansator foarte bun, sunteţi foarte buni şi în echipă".

La preselecţii a reprodus chipul cântăreţei Adele, în semifinală pe cel al lui Ray Charles. Cu glitter şi culoare, cu şevalet şi pensule, Bogdan Olteanu, 39 de ani, a ajuns în FINALA ROMÂNII AU TALENT unde a reuşit să recreeze chipul lui Amy Whinehouse, din patru pânze diferite.

"Sunt fana ta" i-a spus Andra acestui dansator

"Este talentul complet", a spus Mihai Petre despre concurentul în vârstă de 19 ani ajuns în finală, Mircea Palamari. Originar din Chişinău, tânărul a combinat poppingul cu hip hop-ul faster şi a ridicat-o de pe scaun pe Andra: "Sunt fana ta încă de la preselecţii", a spus jurata care l-a pupat declarându-se fana lui Palamari.

Mihai Petre i-a urat să fie votat de români pentru că, susţine juratul, este cel mai bun dansator care a fost pe scena ROMÂNII AU TALENT. "Eşti foarte bine pregătit fizic. În dans e important să transmiţi mesaje clare. Coregrafia este perfectă. Eşti foarte bun. Mă bucur că ai venit la ROMÂNII AU TALENT. Tu eşti unul dintre mega talentele din Moldova. Eşti foarte bun. Sper să te voteze lumea. Calitate absolută", şi-a încheiat laudatio Mihai Petre.

La 22.24 a fost momentul Classic Beat Orchestra, cei patru instrumentişti reuşind să ridice publicul feminin în picioare după ce i-au ascultat interpretând în manieră proprie o arie din musicalul lui Andrew Lloy Webber, The Phantom of the Opera.

Puţin după ora 22.00, pe scena de la Buftea a răsunat vocea Gabrielei Arsene, asistenta medicală împiedicată de mamă să-şi urmeze pasiunea pentru muzică.

Prestaţia ei a fost sancţionată de către Mihai Petre care a sesizat câteva scăpări , datorate "emoţiilor" s-a scuzat concurenta.

Emisiunea i-a schimbat viaţa Cameliei Duţă, dansatoarea de step cu o poveste de viaţă specială. Femeie de serviciu într-o spălătorie auto, Camelia Duţă a fost considerată de juraţi "un talent pur, neşlefuit". "Eşti de lăudat" i-a spus concurentei Mihai Petre.

Povestea românilor "scrisă" cu nisip

Pe ritmurile şi versurile de la Ciuleandra, Ana Munteanu a "spus" în nisip povestea poporului român. "Un moment foarte bun, plin de mesaje emoţionante. Acum, în finală, nu ai făcut decât să confirmi talentul tău evident", i-a spus concurentei Mihai Petre.

La rândul său, Andi Moisescu a felicitat-o pentru talentul ei. Mai mult, juratul a povestit că Ana este apreciată chiar şi la Barcelona. "Am întâlnit acolo un englez care mi-a vorbit de prestaţia Anei Munteanu, pe care a urmărit-o pe internet", a povestit Moisescu.

"Sper să ajung la inimile oamenilor", a spus Diana Căldăraru înainte de a intra în FINALA ROMÂNII AU TALENT. Cu vocea ei, adolescenta, care a ales să interpreteze piesa Imagine a lui John Lennon, i-a ridicat de pe scaune pe Andra şi pe Andi Moisescu. Jurata a îmbrăţişat-o: "Asta simt, asta fac", a spus Andra, în vreme ce Mihai Petre şi Andi Moisescu au felicitat-o pe copila de 14 ani: "Impecabilă reprezentaţia. Eşti un talent", i-au zis pe rând aceştia.

"În viaţa noastră de după semifinală lumea ne recunoaşte pe stradă, ne cere autografe", au declarat înainte să intre în scenă Alex şi Andra, cei doi campioni de dans sportiv. Şi-au făcut intrarea pe o piesă rock. Au schimbat ritmul odată cu schimbarea notelor - "Misiune imposibilă". A urmat o nouă temă şi o nouă demonstraţie de dans pe vocea lui Adele interpretând "Skyfall".

Demonstraţia a fost la înălţime, la propriu, pentru că Andra Păcurar a executat ultimele mişcări în aer, fiind suspendată cu chingi. "Pielea de găină s-a întors", a spus impresionată Andra, în vreme ce Andi Moisescu le-a zis spus celor doi dansatori că nu le lipseşte nimic - "sunteţi frumoşi, de dansat dansaţi, iar talent aveţi. Andra, eşti deasupra tutror prezenţelor feminine din seria James Bond", a încheiat juratul adresându-se concurentei Andra Păcurar.

A invitat publicul să-l acompanieze, iar la ora 21.00 scena a fost a lui Ghenadie Rotari, care a ales să interpreteze un potpuriu cu teme muzicale de film. "Ai fost superb", i-a spus Andra artistului, în vreme ce Andi Moisescu l-a aplaudat în picioare. "Pe lângă tehnică ne-ai arătat că eşti şi un mare artist", a ţinut juratul să puncteze.

La 20.43 sparg gheaţa orădenii de la Fiat LUX. "Un început lux", spune Pavel Bartoş, iar Andra îl completează - "sunteţi cel mai frumos şi cel mai bun cor din România".

"Aţi reinventat noţiunea de cor", a punctat Andi Moisescu la finalul prestaţiei orădenilor. "Practic ne-aţi arătat ce poţi face cu un cor - spectacol", a mai spus juratul.

FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 LIVE debutează cu prezentarea celor trei juraţi de către prezentatorii show-ului de talente, Pavel Bartoş şi Smiley. Primul care a intrat pe scena de la Buftea a fost Andi Moisescu, prezentat drept fluieraş de fag, cu vorbe-n şirag. A urmat Andra, un fluieraş de viţă dulce,  Mihai Petre, fluieraş de stejar, fluierul total fiind ultimul jurat. Atât Moisescu cât şi Petre au fost puşi în umbră de Andra, îmbrăcată într-o rochie sexy de culoare nude.


Din sutele de români care s-au prezentat la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, doar 60 de concurenţi au convins juriul că merită să meargă mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT, în etapa SEMIFINALELOR, cinci la număr.

La finalul fiecărei semifinale publicul şi juriul au ales câte trei concurenţi care au ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Aceştia au fost cei 15 finalişti de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Gabriela Artene a impresionat la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT cu vocea ei puternică. Concurenta este de profesie consultant financiar la o companie de asigurari şi asistent medical principal la un spital de neurochirurgie. „Pentru mine participarea la show-ul ROMANII AU TALENT înseamnă foarte mult - un mare vis  pe cale de a se împlini: acela de a putea cânta arii din opere pe scenă”, a declarat Gabriela Artene.

De asemenea, finalista de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, este fericită pentru că odată cu participarea la această emisiune i s-a recunoscut talentul, „pe care l-am ţinut ascuns în suflet, pentru că prea multă lume ‚bună’ m-a respins şi a râs de mine. Pentru mine ROMÂNII AU TALENT mai înseamnă recunosştere fără pile, pe bune, prin ce poate demonstra omul cu talent că e în stare să creeze. ROMÂNII AU TALENT înseamnă că nu contează vârsta când înca mai poţi să-ţi arăţi talentul. Acest show înseamnă că nu contează ce talent ai, ci trebuie doar să îndrăzneşti  să ţi-l arăţi şi să ţi-l  cunoască lumea întreagă. Sunt sigură că participarea mea la show-ul ROMÂNII AU TALENT îmi va schimba viaţa radical”, a spus Gabriela Artene.

.

Rotari Ghenadie a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT şi a convins juriul format din Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre cu acordeonul său că merită să ajungă în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT.

„Participarea mea la show-ul ROMÂNII AU TALENT este o altă metodă de a demonstra publicului posibilităţile instrumentului şi repertoriul său. Pentru mine ROMÂNII AU TALENT este o nouă experienţă întrucât nu am participat niciodată la un show de acest tip şi emoţiile create şi transmise sunt de un alt gen. Nu am interpretat niciodată în faţa publicului de pe teritoriul României şi cred că acest show este un alt pas în cariera mea de artist. Sper că publicul va aprecia ceea ce fac şi spre ce tind”, a declarat Rotari Ghenadie.

El speră ca participarea la ROMÂNII AU TALENT să-i aducă colaborări cu diferiţi artişti din lumea muzicii româneşti.

„Faptul că am ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT reprezintă deja o schimbare în viaţa mea şi cred că experienţa care va urma îmi va aduce ulterioare schimbări în viaţă şi îmi voi putea realiza visul”, a spus finalistul ROMÂNII AU TALENT.

Mentalistul Vlad Grigorescu a cucerit publicul din primele momente când a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Încă din etapa preselecţiilor de la ROMÂNII AU TALENTel şi-a demonstrat abilităţile.

„Când aveam 6 ani, tata a venit la mine, mi-a arătat un nasture, l-a strâns în pumn şi l-a făcut să dispară. Apoi m-a pus să mă caut în buzunarul de la spate şi acolo am găsit nasturele. Tata nu este magician. Ştia şi el trucul ăsta şi a vrut să mă ţină ocupat. M-a ţinut ocupat toata viaţa”, a povestit Vlad Grigorescu.

Susţine că a venit la ROMÂNII AU TALENT pentru că vrea să arate că magia nu înseamnă doar trucuri. „Trucuri pot face toţi. Magia este o formă de artă prin care se pot spune poveşti şi se pot transmite mesaje şi emoţii. Magicianul nu trebuie să fie un personaj care e arogant pentru că el ştie cum se fac nişte trucuri. Magicianul trebuie să fie un entertainer, să aibă ceva de transmis. E ca la filme. Cele bune au multe substraturi”, a spus finalistul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Corul “Fiat Lux” din Oradea este format din 25 de tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 22 de ani. “Fiat Lux” înseamnă în traducere din limba latină „Să fie lumină” Corul a fost înfiinţat în anul 2005, cei mai mari din grup au stat la baza formării acestuia. ”Totul a început când am primit o invitaţie la un concert de colinde şi am pregătit pentru acest eveniment câteva din frumoasele noastre colinde tradiţionale. După succesul avut şi după bucuria provocată publicului la acel concert, am  hotărât să continuăm repetiţiile şi iată că suntem aici, în formula actuală”, au spus componenţii corului „Fiat Lux”.

Pentru membri acestui cor show-ul ROMÂNII AU TALENT reprezintă o oportunitate „de a-i bucura pe cei de lângă noi şi mai mult decât am făcut-o până acum, în drumul nostru spre maturitate”. „Participarea noastră la ROMÂNII AU TALENT este şi o modalitate prin care activitatea corală are raţiunea de a fi inclusă într-o alternativă de activităţi pentru generaţiile tinere. Este o ocazie de a deveni mai buni, prin competiţie. Cu siguranţă experienţa aceasta ne va aduce în faţa unor altfel de provocări, ne va deschide noi orizonturi, ne va face mai fericiţi”, spun cei ajunşi în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Trupa de dans WhoGonStopUs şi-a câştigat locul în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT. Trupa s-a înfiinţat în toamna lui 2011, „din dorinţa de a schimba ceva în lumea dansului urban şi pe scena din Romania, şi din pasiunea şi dragostea pentru dans”.

Au ales să vină la ROMÂNII AU TALENT pentru că, spun ei, iubesc dansul. „Vrem să le arătăm românilor că ne leagă nu doar dansul ci şi prietenia. Avem ceva de arătat celor din jurul nostru, ca şi aici în spatele artiştilor există viaţă”, spun finaliştii.

ROMÂNII AU TALENT reprezintă pentru ei o şansă inedită şi un pas în viaţa şi cariera fiecrăia dintre ei. „Tot timpul ne spunem între noi că putem şi suntem capabili să schimbăm ceva, să creem ceva, ceva care să placă, ceva care să te impresioneze, ceva care îl faca pe cel din faţa noastra să simtă pentru un moment ce simţim noi, asta înseamnă să iubeşti şi să vrei la rândul tău să împărtăşeşti”, susţin dansatorii.

Diana Căldăraru este adolescenta care a impresionat prin calităţile sale vocale, dar şi abilitatea de a cânta la pian. „Când am împlinit 2 ani, părintii mei şi-au dat seama că am ureche muzicală pentru că începusem să fredonez în casă tot ce auzeam la radio. Mai târziu pe la 3 ani mama a rugat o cunoştiinţă să se ocupe de mine, să mă înveţe cântecele pentru copii. Am făcut şi o înregistrare la un studio local cu melodia ,’În ogradă’, pe care o am şi acum înregistrată”, povesteşte Diana.

„Urmăresc această emisiune de la prima ediţie. Stau cu sufletul la gură şi urmăresc fiecare concurent. ROMÂNII AU TALENT este şansa pe care mi-a dat-o Doamne - Doamne şi n-aş vrea s-o ratez”, susţine finalista ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Alexandru Minculescu şi Andra Păcurar sunt tinerii care au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT şi au impresionat prin dans sportiv.

„Ne-am decis să participăm şi să ne încercăm norocul la ROMÂNII AU TALENT din dorinţa de a promova dansul sportiv. Pentru noi, ROMÂNII AU TALENT înseamnă o nouă şansă de a câştiga experienţă şi, de ce nu, un premiu”, spun la unison cei doi dansatori.

Ana Munteanu este artista care poate modela nisipul. Concurenta a impresionat juriul şi publicul prin talentul ei de a spune poveşti folosindu-se de nisip. „Arta e tot ce am. Nimic mai mult, nimic mai puţin. Fară artă nu există sens, nu doar în viaţa mea, dar şi în univers. Totul e artă, de la cel mai mic atom al corpului nostru pâna la nebuloasele cereşti, totul e arta, dar mai depinde din ce unghi priveşti”, este de părere concurenta.

Ana Munteanu spune că e artist[ă de când se ştie. „De pe timpurile în care mă ascundeam sub masa de la bucatarie şi ‘pictam’ pe tapetele din cameră. Ocupaţia asta a durat până a dat mama de ‘capodoperele’ mele şi atunci a făcut un lucru pe care puţini parinţi ar face-o: în locul unei mustrări ca la carte, mama a înţeles vocaţia mea şi m-a înscris la un cerc de creaţie cu specialitatea desen, după care am plecat la Liceul Republican de Arte Plastice “Igor Vieru”. De aici a început călătoria mea în ceea ce era sa devină sensul vieţii mele - pictura de şevalet”, a povestit Munteanu, care este finalistă ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Arta fără spectatori e ca o simfonie în care cineva cânta cu un instrument dezacordat, susţine Ana Munteanu.  „Ăsta este motivul pentru care am şi venit la ROMÂNII AU TALENT: pentru a arăta spectatorilor frumuseţea artei şi că ceea ce la prima vedere pare o joacă de copii, o joaca în nisip, poate deveni artă”, a mai spus finalista ROMÂNI AU TALENT, SEZONUL 3.

Camelia Duţă a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT şi a dansat step. „Am decis să particip la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT în urma vizionării emisiunilor pe internet. M-am gândit că pot face acest lucru”, a spus tânăra, care este spălător auto.

Pentru aceasta, prima experienţă la preselecţii a fost de neuitat. „Ceea ce am simţit pe scenă mi-a dat curaj să merg mai departe, să-mi urmez talentul şi să-mi depăşesc limitele. Participarea mea la acest spectacol mi-a schimbat percepţia despre lume şi despre dans. Cel mai mult îmi doresc să dansez”, spune finalista ROMÂNII AU TALENT.

Classic Beat Orchestra este grupul care a convins că merită un loc în MAREA FINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, datorită abilităţii de a cânta la instrumente.

„Classic Beat Orchestra este singura trupa din România creata din dorinţa de a readuce muzica clasică în actualitate, de a demonstra că aceasta poate suna şi ‘altfel’. Atât de ‚altfel’ încât să te surprindă prin pasajele de muzică clasică reinterpretate într-un stil nou, energic şi captivant. 

Sub deviza ‘Light up the classics!’, avem curajul să-i aşezăm pe Bach, Beethoven şi pe Rachmaninoff faţă în faţă cu puterea tobelor şi energia ritmurilor moderne. Şi pentru ca totul să fie şi mai original, avem şi compoziţii proprii în acelaşi stil de mix între sonorităţi clasice şi modernism”, se descriu în câteva cuvinte membrii trupei Classic Beat Orchestra. 

Bogdan Olteanu a ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 datorită talentului său de a realiza picturi glitter. Olteanu a venit cu voinţă, dar şi cu o poveste. „O boală a copilăriei mi-a afectat auzul, la început mai puţin, dar în timp s-a agravat încet, încet. Medicul mi-a recomandat o proteze auditivă şi mutarea în prima bancă. Acest lucru m-a marcat şi în timp ”, povesteşte Bogdan Olteanu.

Şi-a descoperit pasiunea pentru pictură în şcoala generală şi a fost la cercul de pictură de la Palatul Copiilor. „Pictam, ca şi la şcoala, diverse teme, nimic interesant, după părerea mea. Un singur lucru mi-a captat atenţia. Erau copii care pictau şi pe pânză. Mi-am dorit  şi eu să fac asta. Talentul meu nu ştiu de unde vine şi unde se termină. El există şi îmi hrăneşte imaginaţia, curiozitatea şi setea de cunoaştere. Doar  ‘imaginaţia este ultima limită’, dupa cum spunea Einstein. Dau viaţă ideilor şi creez lucruri care pentru mine sunt frumoase. Am făcut o pasiune pentru frumos”, spune finalistul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Mircea Palamari a convins că merită un loc în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT datorită mişcărilor sale speciale. Concurentul a ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT dansând precum un robot.

ROMÂNII AU TALENT reprezintă o oportunitate de a mă afirma şi de a arăta lumii că sunt în stare de a impresiona prin dansul meu. Acesta este oglinda sufletului meu, reflectând emoţiile şi trăirile prin mişcare. Aştept de la acest proiect o mulţime de emoţii pozitive”, a spus concurentul.

Icobeţ Bruno a cucerit juriul şi publicul încă de la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT. Bărbatul şi-a câştigat dreptul de a ajunge în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT cu talentul deosebit de a dresa nu unul ci trei câini.

Mihai Petre, cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT, a spus încă de la preselecţii că îşi doreşte ca Iacobeţ Bruno să ajungă în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, şi chiar să câştige acest show. Finalistul, împreună cu cei trei câini ai săi, a arătat tuturor românilor ce înseamnă disc dogging.

„Participarea noastra la ROMÂNII AU TALENT va fi un manifest pentru educaţie canina şi umană în acelaşi timp. Nu sunt profesionist şi nu îmi câştig existenţa cu câinii. Sper, în schimb, ca viaţa telespectatorilor şi a câinilor acestora să ia o nouă turnură, aşa cum s-a întâmplat cu mine când l-am văzut pe Ron Watson”, a declarat finalistul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Acrobaţii Florea au ţinut atât juriul cât şi publicul cu sufletul la gură cu numărul pe care le-au pregătit atât în preselecţii, cât şi în semifinala ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3

Numele trupei este ales după numele de familie a doi dintre membri, liderii trupei: Antoaneta Stoica, fostă Florea şi fratele ei, Alexandru Florea. Sunt toţi din Bucureşti. Fraţii Florea fac gimnastică de la vârsta de 5 ani, dar şi ceilalţi membri ai trupei au fost sportivi.

„Ne antrenam în jur de trei ore pe zi. Ne dorim ca în viitor să cucerim un trofeu la cel mai mare festival de circ din lume: Monte Carlo", spun acrobaţii.

Eduard Andrei Sandu a făcut sala să râdă cu lacrimi ori de câte ori a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Ventrilocul a convins în prima etapă juriul de la ROMÂNII AU TALENT şi ulterior şi publicul că merită un loc în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

„Vreau ca oamenii să înţeleagă că dacă apare o păpuşă pe un afiş, nu e un spectacol exclusiv pentru copii. Cred că această emisiune îmi va schimba viaţa prin faptul că mă aduce în faţa oamenilor şi, bineînţeles, dacă eu o să am o prestaţie nu bună, ci foarte bună, atunci sunt sigur că mă vor aştepta o mulţime de lucruri minunate. La noi acest lucru e foarte nou, e un tărâm neexplorat şi de aceea e destul de greu la început, dar sunt sigur că după ROMÂNII AU TALENT lumea o să vină la spectacole mult mai mult decât vin în momentul de faţă”, crede finalistul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

FINALA ROMÂNII AU TALENT a fost transmisă ÎN DIRECT de ProTv, începând cu ora 20.30. În ultima ediţie a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 cei 15 concurenţi rămaşi în show au luptat pentru titlul de cel mai talentat român şi pentru premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, oferit de COSMOTE.

Citește și: