no author
Adriana Stanca
14884 vizualizări 22 feb 2013

Florin Teodor Jelezoglu, concurentul care anul trecut i-a spus lui Mihai Petre că este "zero barat", a revenit pe scenă la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Înainte de a-şi prezenta numărul de dans, bărbatul în vârstă de 37 de ani a cerut scuze juriului pentru ieşirile din sezonul precedent.

Atitudinea acestuia s-a schimbat însă după încheierea momentului artistic, când Mihai Petre nu s-a arătat foarte încântat de talentul lui Florin. Astfel, concurentul a intrat din nou în conflict cu juraţii de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, declarându-se dezamăgit de modul în care se desfăşoară preselecţiile.

În plus, acesta a arătat că niciunul dintre membrii juriului nu are dreptul să îl judece, pentru că niciunul dintre ei "nu poate face ce face el". "Ce treabă ai tu cu dansul? Ai cunoştinţe despre asta?", i-a reproşat el lui Andi Moisescu, cerându-i argumente pentru votul negativ.

"Nu am. Dar nu mi-a plăcut", a replicat vedeta.

Opinia lui Andi Moisescu a fost impărtăşită şi de ceilalţi doi juraţi, care au criticat lipsa de politeţe a lui Florin Teodor Jelezoglu. "Nu trebuie să ai cunoştinţe tehnice despre dans ca să observi. Se vede că nu poţi să dansezi!", a explicat Mihai Petre.

După ce a primit trei voturi negative, bărbatul a părăsit scena nervos. "Sunteţi ca măgăruşii. Dacă zice unul <<Nu>>, picaţi toţi!", a comentat el.

VEZI AICI CUM A DANSAT FLORIN TEODOR JELEZOGLU.

Citește și: