353 vizualizări 28 dec 2009

De sărbători, Acasă aflaţi poveştile aventuroase ale vedetelor. Pe 29 decembrie, de la ora 14.30, Thalia se va confesa într-o ediţie specială a emisiunii "Cristina Show". Cu această ocazie, starul va relata amănunte legate de viaţa, cariera şi familia ei, iar telespectatorii vor afla care este secretul succesului celebrei actriţe şi cântăreţe. În plus, vor învăţa şi o lecţie valabilă atât în cazul celebrităţilor, cât şi al anonimilor care le sunt fani: disciplina şi credinţa ajută în momentele dificile.

În platoul Cristinei, Thalia va povesti cum postura de mamă i-a schimbat modul de a gândi şi de a înţelege comportamentul celorlalţi. Apariţia micuţei Sabrina Sakaë (al cărei nume înseamnă "prinţesa prosperităţii" in japoneză) i-a dat alt sens vieţii, a făcut-o să se redescopere şi, în acelaşi timp, să se maturizeze. Telespectatorii vor avea prilejul s-o recunoască pe Thalia în două ipostaze, cea de la începutul carierei şi Thalia de acum, devenită o artistă completă.

Ea va face dezvăluiri din timpul filmărilor la una dintre primele ei telenovele de succes internaţional, "Marimar", şi va vorbi despre şocul avut la aflarea veştii morţii iubitului ei din acea vreme. Frumoasa vedetă va mai povesti care era idealul ei masculin în adolescenţă, dar şi cu ce a cucerit-o soţul ei, mogulul lumii muzicale Tommy Mottola. În show-ul a cărui gazdă este celebra moderatoare Cristina Saralegui, telespectatorii vor afla care sunt planurile de viitor ale Thaliei, în privinţa măririi familiei. (D.P.)Citește și: