Trupul neînsufleţit al lui Paul Walker, actorul american ajuns celebru pentru rolul său din filmul "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a fost atât de ars încât medicul legist va avea nevoie de fişa lui dentară pentru a-l identifica, scrie TMZ.

O sursă de la morga unde au fost transportate cadavrul lui Paul Walker şi al lui Roger Rodas, şoferul care a produs accidentul, a precizat pentru publicaţia americană că autopsiile vor fi amânate până săptămâna viitoare deoarece legistul nu are cum să identifice victimele.

Prin urmare, s-a luat decizia de a amâna orice procedură până când vor ajunge fişele dentare cu ajutorul cărora să-i identifice pe cei doi.

Walker şi Rodas sunt prieteni de mai bine de un deceniu. Ei aveau şi afaceri împreună. Mai exact, Rodas l-a ajutat pe Walker să-şi pună pe picioare un magazin de piese pentru curse cu maşini.

Totodată, cei doi au pus împreună bazele fundaţiei de caritate "Reach Out World Wide", organizaţie care s-a ocupat de evenimentul de strângere de fonduri la care au participat înainte de a muri.

 

Citește și: