155 vizualizări 14 iun 2017

"Am fost provocată să spun ce e dragostea pentru mine. Dragostea e atunci când te simţi dezamăgită de tine, nu mai poţi, nu mai vrei şi el vine şi spune să ai încredere, că o să fie bine, sunt lângă tine. Bucuraţi-vă de dragoste", a postat mesajul video campioana mondială şi olimpică la scrimă Ana Maria Popescu pe pagina oficială de Facebook a lui Peter Pop.Lora şi Peter Pop au înregistrat un megasucces cu piesa „Singur în doi. "Dragostea adevărată este atunci când te iubeşte ciufulită, nervoasă, dimineaţa şi cu coşul ăla din vârful nasului", este mesajul postat de Lora.

Mesajul la provocare al lui Matteo a fost: "Dragostea este sentimentul de bază, fundamentul pe care noi suntem construiţi. Fără ea nu respirăm, nu avem parte de soare, nu ne bucrăm de ceva frumos". Iar Mircea Eremia a declarat: "De cele mai multe ori mă îndrăgostesc de sufletul sincer al oamenilor".

Peter Pop nu are doar un timbru vocal de excepţie, el fiind atât compozitor, cât şi textier, ceea ce îl face un artist complet. De asemenea, el a fost fotomodel şi actor, jucand în super producţia românească #Selfie69. Videclipul piesei “Lucruri mici” a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Cristian Andrei.
Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, cand a lansat, alături de Lora, super hit-ul “Singuri în Doi”. Apoi au urmat colaborări cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak & Shift (Zile şi zile) şi single-ul “Umbre”, iar recent a lansat single-ul "Interzis".

 

 

Citește și: